Life

Mirela Vaida, reacţie dură după ce a fost atacată din nou: “Lupta nu e cu o nebună, ci cu statul român”

Mirela Vaida a avut o reacție dură după după ce a fost atacată din nou de femeia care a încercat să o omoare anul trecut. De data aceasta, Antoanela i-a vandalizat mașina.
23.06.2022 | 20:52
Mirela Vaida reactie dura dupa ce a fost atacata din nou Lupta nu e cu o nebuna ci cu statul roman
Mirela Vaida, reacţie dură după ce a fost atacată din nou. Sursa foto: Capturi YouTube/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a avut o reacție dură după ce a fost atacată din nou de Antoanela, femeia care a venit cu un bolovan în platoul Acces Direct, în martie 2021. Prezentatoarea TV este hotărâtă să ia măsuri împotriva atacatoarei.

Mirela Vaida, reacţie dură după ce a fost atacată din nou

Vedeta de televiziune a anunțat, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars, că și-a contactat avocatul, Adrian Cuculis. Mirela Vaida speră că se va face dreptate, de data aceasta.

ADVERTISEMENT

Femeia care a atacat-o anul trecut umblă din nou liberă pe străzi, iar acum câteva zile i-a vandalizat mașina Mirelei Vaida. Prezentatoarea este revoltată după acest incident și spune că nu se luptă cu atacatoarea, ci cu statul român.

Mirela Vaida nu vrea să trăiască cu teamă și are de gând să ia măsuri. Vedeta se luptă cu statul român, spunând că nu se face nimic în astfel de cazuri.

ADVERTISEMENT

„Domnul avocat Adrian Cuculis se va căuta și de ceea ce mi s-a întâmplat mie alaltăieri, cu prietena mea liberă pe străzi, care distruge tot ce găsește în cale. Domnul avocat mă va reprezenta din nou în fața justiției.

Pare că n-am mai fost, că am fost degeaba. Frică nu mai e, e doar saturație, exasperare . Frica și șocul de anul trecut s-au transformat într-o luptă, lupta care nu e cu o nebună, ci cu statul român.”, a transmis Mirela Vaida la Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, speriată după ce Antoanela i-a vandalizat mașina

În urmă cu două zile, atacatoarea Mirelei Vaida a aruncat cu un bolovan în mașina acesteia. Antoanela a spart geamul mașinii chiar în timp ce prezentatoarea era în direct la Antena Stars.

Anul trecut, Antoanela a intrat în platoul Acces Direct complet dezbrăcată și a aruncat un bolovan în direcția Mirelei Vaida.

ADVERTISEMENT

Șocată în urma incidentului care a avut loc pe 21 iunie 2022, vedeta a spus că atacatoarea ar trebui imediat închisă de către autorități. Blondina este convinsă că va fi din nou atacată dacă autoritățile nu iau măsuri în cazul Antoanelei.

În plus, faptul că are trei copii o face să se teamă și pentru viața lor, nu doar pentru a ei.

„Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că una ajunge cu un bolovan în cap și, de cele mai multe ori, sunt eu aia. (…)

Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap.”, a fost reacția Mirelei Vaida după atac.

ADVERTISEMENT