Life

Mirela Vaida, reacție neașteptată după ce Emily Burghelea a făcut-o „falsă și duplicitară”. Exclusiv

Mirela Vaida nu pare să fie atinsă deloc de recentele declarații pe care Emily Burghelea le-a făcut despre ea, în emisiunea lui Măruță. Vedeta a spus că artista nu e ceea ce pare la TV.
25.07.2022 | 12:03
Mirela Vaida reactie neasteptata dupa ce Emily Burghelea a facuto falsa si duplicitara Exclusiv
Mirela Vaida a reacționat la declarațiile făcute de Emily Burghelea despre ea. Foto: Instagram/ PRO TV
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a reacționat la declarațiile făcute de Emily Burghelea despre ea în emisiunea „La Măruță” și a vorbit și despre condamnarea atacatoarei sale, Antoanela Grigoraș, care a primit 2 ani cu suspendare.

Mirela Vaida, adevărul despre sentința primită de Antoanela Grigoraș: „Nu a fost condamnată pentru ce mi s-a întâmplat mie”

Prezentatoarea emisiunii „Acces direct” a spus că încă așteaptă decizia instanței în ceea ce o privește, întrucât condamnarea Antoanelei nu a fost dată pentru ceea ce femeia i-a făcut în urmă cu un an în platoul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida s-a ferit să comenteze în detaliu ultimele evenimente care o privesc, iar când a venit vorba despre fosta ei asistentă de la Acces, aceasta a oferit un răspuns uluitor.

„Aștept și eu decizia instanței. Nu a fost condamnată cu suspendare pentru ce mi s-a întâmplat mie. Este eronat. A fost condamnată pentru violare de domiciliu, pentru ceva distrugeri. Nu a fost speța mea. O să comentez când se va face dreptate”, a declarat Mirela Vaida despre recenta condamnare a Antoanelei Grigoraș.

ADVERTISEMENT

Soluția legată de cazul prezentatoarei este așteptată, așadar, cu sufletul la gură de către cântăreața de muzică populară, care s-a declarat în repetate rânduri nemulțumită de lentoarea cu care acționează autoritățile.

Reamintim faptul că, în urmă cu un an, o femeie complet dezbrăcată a intrat în platoul Acces direct și a aruncat cu un bolovan înspre realizatoarea de televiziune. Mirela Vaida a suferit un șoc atunci. Doar printr-o minune a scăpat din acel atac, piatra putând s-o lovească și s-o rănească destul de serios.

ADVERTISEMENT

Antoanela Grigoraș a mai dat târcoale de câteva ori platoului emisiunii, iar Mirela Vaida s-a plâns în repetate rânduri că este amenințată continuu, fiindu-i teamă inclusiv să meargă la serviciu.

Reacție la declarațiile făcute de Emily Burghelea: „Nu știu cine e”

Un alt subiect fierbinte pentru Mirela Vaida îl reprezintă recentele descrieri pe care le-a făcut Emily Burghelea, fosta ei asistentă de la Acces direct. Când a venit vorba despre co-prezentatoarea de la „Vorbește lumea”, Mirela Vaida a fost ceva mai categorică.

ADVERTISEMENT

„Nu știu cine e. Pentru mine nu e un subiect”, a fost reacția Mirelei Vaida, pentru FANATIK.

De curând, Emily Burghelea a fost rugată în emisiunea lui Cătălin Măruță, în cadrul sosurilor iuți, să spună trei lucruri despre Mirela Vaida.

Vedeta PRO TV a spus despre artistă că este falsă, duplicitară și că vorbește prea mult. Cu siguranță aceste înșiruiri de ”calități” au ajuns și la urechile Mirelei, însă vedeta de la Antena Stars a învățat să treacă mai departe indiferent de ce spune lumea, pe principiul „câinii latră, ursul trece”.

Relația dintre Mirela Vaida și Emily s-a rupt de tot acum doi ani, după ce fosta asistentă tv și-a dat demisia în direct, acuzând echipa de producție a emisiunii Acces direct că ar ascunde publicului faptul că Vulpița era bătută de Viorel.

Prezentatoarea are succes pe plan muzical. Când revine spectacolul „Acces direct la… muzică”

Mirela Vaida ne-a vorbit și despre proiectele sale de viitor, dincolo de realizarea emisiunii „Acces direct”. Cântăreața tocmai ce a terminat stagiunea musical-ului „Acces direct la… muzică”. Spectacolul va reveni din toamnă, mai precis din septembrie.

„Stagiunea s-a încheiat. Spectacolul se va relua din septembrie, la Sala Savoy. A fost foarte frumos. Ne reîntâlnim cu publicul de la toamnă”, a încheiat Vaida.

Dincolo de teatru și televiziune, Mirela Vaida scoate melodii pe bandă rulantă. Ultimele sale colaborări cu Armin Nicoară, de pildă, s-au bucurat de un real succes în mediul online.  Cel mai nou colaj pe care l-au făcut împreună cei doi artiști a apărut în urmă cu câteva zile. Compilația „Pe nisipul de la mare” are peste 300.000 de vizualizări pe Youtube.

 

ADVERTISEMENT