Life

Mirela Vaida, revoltată de cazul gemenilor morți la Ploiești. Prezentatoarea a izbucnit în plâns: „E strigător la cer”

Mirela Vaida este revoltată de cazul gemenilor care au murit la Ploiești, căzuți de la etajul 10. Prezentatoarea a izbucnit în plâns la Acces Direct.
13.08.2021 | 22:47
Mirela Vaida revoltata de cazul gemenilor morti la Ploiesti Prezentatoarea a izbucnit in plans E strigator la cer
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este revoltată de cazul gemenilor care au murit la Ploiești, după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau. Prezentatoarea de la Acces Direct a izbucnit în plâns în timpul emisiunii.

Vedeta de televiziune este îngrozită de gândul că și unul dintre copiii ei ar fi putut păți la fel dacă ar fi fost atât de neglijentă. Mirela Vaida consideră că mama gemenilor nu are nicio scuză pentru comportamentul ei.

ADVERTISEMENT

Reacția Mirelei Vaida a venit după ce a auzit declarațiile bunicii gemenilor. Aceasta a spus că știa cu ce se ocupă mama lor, adică cu prostituția și cerșitul. Aceasta chiar i-a propus fiicei sale ca gemenii să fie lăsați în grija statului.

Mirela Vaida, revoltată de cazul gemenilor morți la Ploiești. Prezentatoarea a izbucnit în plâns

Mirela Vaida s-a arătat revoltată de cazul gemenilor morți la Ploiești. Prezentatoarea a izbucnit în plâns în direct la emisiunea pe care o moderează la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Vedeta este copleșită numai când se gândește că unul dintre copiii ei ar fi putut avea aceeași soartă dacă ea nu avea grijă. Aceasta nu-i poate găsi nicio scuză Andreei, mama gemenilor decedați, pe care o pune la zid.

Mai mult, Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi după ce bunica gemenilor a intrat în direct. Femeia a spus că știa ce face fiica ei, care se ocupă cu prostituția și cerșitul, ba chiar i-ar fi propus acesteia să-i lase pe copii în grija statului.

ADVERTISEMENT

„Ne rugăm de stat să nu ne ia copiii, că lor le e cel mai bine lângă mama lor, că numai mama poate să îi iubească și să îi îngrijească, că din puținul ei își rupe de la gură și le pune pe masă.

Și iată că sunt situații în care mai bine îi lua statul și creșteau copiii ăștia fără mamă, dar rămâneau întregi, nu mureau astăzi. Este strigător la cer, este dureros.

ADVERTISEMENT

Am copil de vârsta lor, și de câte ori văd această știre, îmi imaginez copilul meu mort acolo, căzut de la etajul 10. Este revoltător! Mama nu avea altă treabă, stătea pe telefon, pe Facebook, asculta manele.

Ea nu avea altă treabă, nu făcea mâncare, nu dădea cu aspiratorul, nu îi făcea băiță ăluia mai mare, nu făcea teme, nu făcea nimic. Stătea în pat și i-a venit Poliția la ușă să îi spună ‘Doamnă, ți-au murit copiii, au căzut de la balcon’”, a declarat Mirela Vaida la Acces Direct, potrivit spynews.ro.

Gemenii au căzut de la etajul 10 în timp ce mama lor făcea live pe Facebook

Mama celor doi gemeni căzuți de la etajul 10 făcea un live pe Facebook când a avut loc tragedia. Pe filmarea respectivă se aude ambulanța, dar și bătăile puternice în ușa femeii.

Informațiile inițiale arătau că femeia făcea curat, iar copiii ei stăteau în dormitor, de unde au și căzut. Apelul la 112 a fost efectuat la ora 20:48. La scurt timp după aceea femeia încheia transmisiunea live de pe Facebook.

Cei doi copii se jucau în fața unei ferestre, în fața căreia era și o masă. Aceștia s-au urcat pe masă, de unde au și căzut. Fetița ar fi fost prima care a căzut, urmată de fratele ei geamăn.

ADVERTISEMENT