Life

Mirela Vaida, revoltată pe Sorin Ovidiu Bălan. Ce s-a întâmplat în timpul emisiunii ”Acces Direct”

Contre între Mirela Vaida și Sorin Ovidiu Bălan la Acces Direct. Declarația jurnalistului care a supărat-o pe prezentatoare.
27.10.2022 | 22:47
Mirela Vaida revoltata pe Sorin Ovidiu Balan Ce sa intamplat in timpul emisiunii Acces Direct
De ce s-a supărat Mirela Vaida pe Sorin Ovidiu Bălan. Sursa foto: Antena 1, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a răbufnit joi la adresa jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan. Totul s-a întâmplat în timpul emisiunii ”Acces Direct”.

Contre între Mirela Vaida și Sorin Ovidiu Bălan la Acces Direct. De la ce a pornit totul

Mirela Vaida i-a atras atenția lui Sorin Ovidiu Bălan că ia apărarea unui bărbat care a fost violent cu soția și fiica lui. Asta după ce individul a venit în platoul ”Acces Direct” și și-a acuzat partenera de infidelitate chiar cu preotul din sat.

ADVERTISEMENT

Mai mult, bărbatul susține că a găsit mesaje între duhovnic și soție. La un moment dat, a intervenit fata acestuia și și-a apărat mama, afirmând că atât ea, frații și femeia au fost bătuți în repetate rânduri de către invitat.

Totodată, tânăra în vârstă de 25 de ani a justificat că mama sa se înțelegea foarte bine cu preotul și soția lui, povestind calvarul prin care trecea cu soțul.

ADVERTISEMENT

Sorin Ovidiu Bălan a ironizat-o apoi pe fiică, precizând că a citit toate afirmațiile de pe o foaie, mai exact, dintr-o compunere scrisă de altcineva.

”Domnișoara Iulia, Felicitări! Citiți foarte cursiv. Nu pot să pun nicio bază pe ce ziceți. E scrisă de altcineva. Mi-am dat seama că e compunere”, a comentat jurnalistul.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, către Sorin Ovidiu Bălan: ”Nici la preot nu mai putem vorbi, că sigur ne-o trage preotul sau ceva”

Mirela Vaida a luat foc atunci când a auzit replica colegului de platou și i-a oferit un răspuns pe măsură. Moderatoarea a sărit în apărarea mamei acuzate.

”Nu sunt de acord cu tine. Încerci să mergi pe o acuzație ca la inchiziție și să spui. Hai să-ți spun ceva. O viață întreagă de traume, dacă e adevărat ce spune această fată, nu o face pe femeie nici măcar să aibă dreptul să vorbească cu un preot, căci cu orice alt bărbat ar fi vorbit era mai nasol.

ADVERTISEMENT

Nici la preot nu mai putem vorbi, că sigur ne-o trage preotul sau ceva. E bine ca femeia să stea 50 de ani într-o căsnicie și să suporte toate bătăile și copiii să fie traumatizați, dar n-are voie să vorbească cu preotul, că vine Sorin Bălan și spune că femeia a făcut ea ceva și și-o merită. Uite că nu sunt de acord!”, i-a reproșat Mirela Vaida jurnalistului.

ADVERTISEMENT