Life

Mirela Vaida, sărbătoare mare în familie. Ce a mărturisit vedeta despre copiii săi

Mirela Vaida s-a întors recent dintr-o vacanță neplanificată în Cehia direct pe micile ecrane cu emisiunea sa, dar nu a uitat nici de timpul petrecut cu familia.
08.09.2021 | 22:10
Mirela Vaida, sărbătoare mare în familie. Ce a mărturisit vedeta despre copiii săi
Mirela Vaida, sărbătoare mare în familie. Ce a mărturisit vedeta despre copiii săi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 a avut un motiv de sărbătoare foarte mare pe 8 septembrie, când fiica sa și-a serbat onomastica. În plus, fetița nu a fost singura care a avut parte de tort.

Băiatul cel mare al Mirelei Vaida a fost la rândul său cinstit, deși și-a serbat ziua numele pe 30 august, de Sfântul Împărat Alexandru, doar că atunci erau în concediu.

Mirela Vaida, imagine alături de cei trei copii. Ce a sărbătorit prezentatoarea de la Acces Direct

„La mulți ani, Marii, Marini, Măriuci și Mărioare!! La noi în casă aproape în fiecare lună aniversăm pe cineva! Ba zi de naștere, ba zi de nume!

ADVERTISEMENT

Iar dacă se întâmplă ca de Sf. Alexandru să nu fim acasă, recuperăm de Sfânta Maria și tot așa! Azi îi aniversăm pe Carla-Maria.

Și pe Vladimir-Alexandru (cu întârziere) pentru că cea mai mare bucurie a lor e să sufle în lumânări!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram, unde a postat și o imagine cu cei trei copii.

ADVERTISEMENT

Peste 7.400 de internauți au reacționat la postarea vedetei de la Acces Direct. Fanii s-au bucurat să vadă o nouă poză cu cei trei copii ai fostei concurente de la „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

Mirela Vaida, între carieră și familie. Cum se descurcă

Cântăreața este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară, ea reușind cu foarte mare succes să îmbine profesia și viața de familie.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Acces Direct are o carieră foarte frumoasă și pe scena muzicală, de-a lungul anilor lansând mai multe piese de muzică populară.

Solista originară din Iași este actriță, cântăreață și prezentatoare TV. Și toate i se potrivesc mănușă, deși are cu totul alte studii. Mirela Vaida a terminat Facultatea de Drept.

ADVERTISEMENT

În plus, frumoasa blondină are două mastere, unul în Dreptul Comunității Europene și altul în Comunicare și Relații Publice, mărturisind la un moment dat că prima apariție la TV a avut loc în 2004.

„Prima-prima apariție la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iași, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc și acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoție.

ADVERTISEMENT

Prima apariție ca moderator TV a fost în toamna lui 2004 și a fost alături de Cosmin Seleși, la cârma unui matinal. Acolo am înțeles ce înseamnă live-ul, dar și multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, spunea Mirela Vaida în trecut pentru a1.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri