Life

Mirela Vaida, scandalizată după ce au ieșit la iveală minciunile Veronicăi: „Este foarte grav”

25.06.2020 | 19:05
Mirela Vaida scandalizata dupa ce au iesit la iveala minciunile Veronicai Este foarte grav
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a reacționat dur după ce a aflat rezultatul testului poligraf la care a fost supusă Veronica Stegaru pentru a se afla dacă a fost sau nu bătută de soțul ei, Viorel.

Mirela Vaida o roagă pe Vulpița să nu mai mintă: „Poți să faci rău”

Prezentatoarea de la Acces direct i-a spus Vulpiței că este foarte grav ceea ce face și cu astfel de minciuni poate băga oameni nevinovați la pușcărie.

ADVERTISEMENT

„Tu puteai băga un om nevinovat în închisoare. L-ai acuzat pe Marian de viol. Acum l-ai acuzat pe Viorel că te bate. Poate că nu ți-ai dat seama, dar mințind poți să faci rău unor oameni nevinovați”, a fost reacția Mirelei Vaida.

„Dacă nu ești fericită îi poți spune lui Viorel, nu e nevoie să inventezi lucruri. Veronica minte să își atingă anumite scopuri. Acum minte că tu o bați ca să scape de tine. Este foarte grav”, a continuat vedeta.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Vulpița și-a cerut iertare de la Viorel pentru că a mințit că a fost bătută. Conform detectorului de minciuni, Veronica se plângea în stânga și-n dreapta că ar fi agresată de soțul ei pentru a atrage milă.

Veronica și Viorel nu mai locuiesc împreună

Viorel i-a spus că nu mai acceptă niciun fel de iertare și că între ei doi nu mai poate exista nimic.

ADVERTISEMENT

De altfel, soții din Blăgești nu mai locuiesc împreună. Veronica i-a mai mărturisit Mirelei că nu mai este fericită alături de Viorel și că de data asta despărțirea este pe bune.

Scandalul legat de bătăile pe care le-ar primi Veronica a pornit odată cu demisia Emilianei Burghelea din postul de asistentă al emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Blondina a spus că producătorii ascund faptul că Veronica ar fi bătută și a prezentat chiar conversații de pe Whatsapp în care cei doi reporteri ai cazului Vulpița au recunoscut că nu au voie să spună asta pe post.

Dacă ar fi ieșit că Veronica a fost bătută de Viorel, Mirela ar fi dus-o la poliție să facă plângere penală împotriva soțului ei.

ADVERTISEMENT