Life

Mirela Vaida, schimbare de look. Cum au reacționat fanii prezentatoarei de la Acces Direct: „Nici chiar așa”

Mirela Vaida și-a făcut o schimbare de look. Iată cum arată acum prezentatoarea de la Acces Direct și ce reacție au avut fanii.
05.08.2021 | 19:11
Mirela Vaida schimbare de look Cum au reactionat fanii prezentatoarei de la Acces Direct Nici chiar asa
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida și-a făcut o schimbare de look și a împărtășit rezultatul cu fanii de pe rețelele sociale. Mai mulți urmăritori au apreciat felul în care arată acum moderatoarea TV.

Prezentatoarea de la Acces Direct a decis să încerce o coafură diferită, așa că și-a lăsat părul natural, obosită să-l coafeze tot timpul. Vedeta apare mereu cu părul drept sau cu bucle perfecte pe micile ecrane, iar acum a decis să-i surprindă pe fani.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, schimbare de look. Cum au reacționat fanii prezentatoarei de la Acces Direct: „Nici chiar așa”

Mirela Vaida și-a făcut o schimbare de look. Prezentatoarea de la Antena 1 i-a surprins pe fani cu o apariție inedită pe rețelele de socializare.

Vedeta de televiziune a decis să-și coafeze părul diferit și nu l-a îndreptat sau ondulat, ci a ales să-l lase natural. Blondina a folosit și o spumă de fixare, iar rezultatul a fost unul pe măsură.

ADVERTISEMENT

„De câțiva ani îmi tot întind părul! Cu placă, cu feonul, cu peria, cu ce-o fi, dar să fie întins! Zilnic coafat! Mi se părea că părul creț mă maturizează, mă ‘coconeste’ și, vezi Doamne, nici nu se mai poartă!!

Până deunăzi când am obosit și eu, și el! L-am spălat, l-am zvântat și l-am dat cu un pic de spumă! Și gata! Iată ce a ieșit! Ce ziceți? Să-l las așa?”, a scris vedeta pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT
Mirela Vaida
Mirela Vaida și-a schimbat look-ul. Sursa foto: Facebook

Reacțiile din partea fanilor

Fanii au remarcat imediat schimbarea și nu au ezitat să-i lase vedetei sute de comentarii pe Facebook și Instagram. Mulți au atenționat-o să nu mai folosească atât de des placa de îndreptat întrucât deteriorează părul în timp.

„Mie îmi placi oricum ai avea părul! Întinsul cu placa deteriorează părul mai ales că din creț să-l faci drept, placa trebuie să fie destul de caldă. Eu nici cu feonul nu-l usuc, numai dacă trebuie să plec undeva repede. Tu îl faci cum dorești pentru că ești de 10 + oricum”, a fost unul dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

Un alt internaut i-a scris Mirelei Vaida că îi stă mai bine cu părul drept decât ondulat sau creț: „Mie îmi place mai mult drept cum îți stă. Si eu am aceeași problemă, îl am ondulat și îl vreau mereu drept!”

De altfel, unul dintre fani a remarcat faptul că această coafură o face pe Mirela Vaida să arate mai tânără: „Părul creț te întinerește (copilăroasă, rebelă)”.

Nu toți internauții au fost mulțumiți de rezultat. Unul dintre urmăritori i-a transmis prezentatoarei de la Acces Direct să-și tundă părul corect și să folosească produse de calitate, nu să-l neglijeze.

„Nici chiar așa, tunde-l corect și folosind produse de calitate părul ondulat se așază singur frumos, care să te întregească, tu ești o femeie frumoasă, nu se cade să umbli așa a la «neglije» ?!!!!”, este un alt comentariu.

ADVERTISEMENT