Life

Mirela Vaida se destăinuie! Ce spune despre relația cu soacra sa: „Ne mai contrăm, eu îi mai dau replica”

15.05.2020 | 18:50
Mirela Vaida se destainuie Ce spune despre relatia cu soacra sa Ne mai contram eu ii mai dau replica
ADVERTISEMENT

Dincolo de cariera în plină ascensiune, fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV ale momentului, Mirela Vaida are un soț care o adoră și trei copii minunați.

În plus, vă vine sau nu să credeți, face parte din categoria soțiilor care se înțeleg de minune cu soacrele lor și o demonstrează în plină pandemie de coronavirus, când mama partenerului său de viață o ajută cu treburile casnice și se ocupă de cei mici când prezentatoarea TV trebuie să meargă la filmări.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida „dă din casă”. Cum se înțelege cu soacra ei

Ne-am împărțit, eu stau afară cu copiii, la plajă, şi ea se ocupă de curățenie. Nu poate nici ea singură, este destul de extenuant să stai acasă cu trei copii cu vârste şi nevoi diferite şi cu program diferit.

Mai ales că soacra mea a fost zeci de ani profesor, este destul de obosită. Gătim împreună sâmbăta, iar de când a venit la noi a învățat să gătească pe gustul nostru. Ne înțelegem bine în bucătărie, lucrăm repede, organizat.

ADVERTISEMENT

În rest, are timpul ei, se joacă diverse jocuri de strategie, se uită la Star Trek, are cărțile şi liniştea ei. Am ajuns la un echilibru după aceste luni petrecute împreună.

Sigur că îți dă o siguranță soacra; dacă vreau să plec de acasă câteva ore, îmi dau seama că soțului meu îi este foarte greu cu trei copii”, a dezvăluit Mirela Vaida într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT

„Eu îi mai dau replica, ea nu face asta”

Ca în orice relație noră-soacră, apar și unele neînțelegeri, însă acestea dispar imediat,  mai ales dacă la mijloc există respect și înțelegere. Deși recunoaște că nu ezită să o contrazică atunci când simte că dreptatea îi aparține și trebuie să se facă auzită, carismatica prezentatoare TV reușește să rezolve în foarte scurt timp orice „dispută”. Asta pentru că mama soțului său este o femeie foarte maleabilă și nu o deranjează discuțiile în contradictoriu.

Nu-mi pune soacra mea bețe în roate! Noi am hotărât să vorbim, să ne spunem tot ceea ce ne supără. Sigur că ne mai contrăm, cum se întâmplă peste tot, eu îi mai dau replica, ea nu face asta, dar se duce în camera ei.

ADVERTISEMENT

Când ştiu că a plecat fără niciun cuvânt, ştiu că s-a supărat, însă reușim să trecem repede peste. Ea e o tipă foarte deschisă şi tinerică în gândire. Nu se vede că e profesoară, în sensul că nu stă cu gura pe copii”, a mai spus Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT