Life

Mirela Vaida se teme că va fi iar atacată: „O să îmi spargă câte o mașină, dacă nu cumva îmi dă mie în cap”

Mirela Vaida se teme că va fi iar atacată de femeia care i-a pus gând rău și îi este frică de faptul că ar putea ajunge să fie chiar ucisă de aceasta, deoarece Antoanela este încă liberă pe străzi.
28.06.2022 | 18:52
Mirela Vaida se teme ca va fi iar atacata O sa imi sparga cate o masina daca nu cumva imi da mie in cap
Mirela Vaida se teme că va fi iar atacată, poate chiar ucisă. Foto: Acces direct
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida se declară foarte dezamăgită de autorități, după ce femeia care a atacat-o este liberă și ea trebuie să trăiască cu frica în sân.

Mirela Vaida se teme că va fi iar atacată, poate chiar ucisă

Mirela Vaida este convinsă că Antoanela va încerca iar să o atace, după ce a intrat în platoul emisiunii și acum i-a distrus mașina.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Acces direct s-a arătat revoltată de faptul că autoritățile de la noi din țară au lăsat-o liberă pe Antoanela și este convinsă că ea va lovi din nou.

Mai mult, Mirela Vaida se teme că de această dată atacul asupra ei ar putea fi mult mai grav și ar putea chiar să îi provoace moartea.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida i s-a adresat lui Dumitru Coarnă, căruia i-a cerut să mai facă ceva pentru ca femeia să fie pedepsită pentru fapta ei.

După ce o să termine să îi spargă mașinile, Mirela Vaida se teme că ar putea fi atacată și ucisă.

ADVERTISEMENT

”Domnule Coarnă, mai vorbiți undeva, în Parlament, să se întâmple ceva, pentru că nimeni nu face nimic și ea tot o să vină aici, știți, nu?!

O să îmi spargă câte o mașină, câte o mașină, dar dacă nu cumva îmi dă mie în cap, la un moment dat, ca să termine și încheiem discuția”, a spus prezentatoarea în cadrul emisiunii sale.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, detalii după ce mașina i-a fost distrusă

Mirela Vaida a dat noi detalii despre atacul asupra ei, când mașina ei a fost vandalizată, tot de Antoanela.

Se pare că autoturismul era luat în leasing și doar firma care deține mașina poate să depună plângere penală, lucru pe care nu vrea să îl facă, a explicat prezentatoarea Mirela Vaida.

”Din păcate, am rămas fără mașină și ea se pare e tot liberă pe străzi.

Firma de leasing la care am eu mașina nu vrea să depună plângere penală. Și atunci nu are nimeni ce să îi facă. Mi-a spart degeaba mașina…”, a mărturisit Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT