Life

Mirela Vaida, semnal de alarmă în direct. Bărbat din Lupeni, de negăsit de mai bine de două luni

Mirela Vaida a transmis un semnal de alarmă în direct, în legătură cu dispariția unui bărbat din Lupeni pe care parcă l-a înghițit pământul.
15.07.2021 | 17:42
Mirela Vaida semnal de alarma in direct Barbat din Lupeni de negasit de mai bine de doua luni
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a prezentat în emisiunea Acces direct un nou caz de dispariție misterioasă. Prezentatoarea a făcut un apel la autorități și la telespectatori pentru găsirea unui bărbat în vârstă de 43 de ani din Lupeni.

Alin Petru, poreclit Pilu, nu mai e de găsit de mai bine de două luni. Sora lui, Valeria Zaharia, a apelat la Acces direct pentru a afla unde se află acesta.

ADVERTISEMENT

Femeia a venit acasă din Anglia îngrijorată de soarta bărbatului. Aceasta a descris ce s-a întâmplat în ultimele luni și se teme pentru ce e mai rău.

Mirela Vaida a prezentat cazul unei dispariții misterioase în emisiunea Acces direct

Bărbatul în vârstă de 43 de ani ar fi comunicat cu sora lui pe Messenger în luna mai. A postat câte ceva pe contul său de Facebook înainte să dispară de tot.

ADVERTISEMENT

Sora lupeanului crede că telefonul lui a ajuns la altcineva și că ea nu a vorbit cu el, ci cu o altă persoană. În ultimele sale postări pe rețeaua de socializare, Pilu era ba în Munchen, Germania, ba în Lupeni.

Unul din prietenii bărbatului dispărut a spus că apartamentul său, care se află la parterul unui bloc, a mai fost spart în trecut și i s-a părut foarte straniu faptul că acesta a lăsat geamul rabatat înainte să plece.

ADVERTISEMENT

Sora lui Pilu a spus că ar prefera să știe că a comis o ilegalitate și este în pușcărie decât să afle că a murit.

Misterul s-a adâncit în momentul în care polițiștii au ajuns acasă la Pilu. Oamenii legii au pătruns în locuință, iar acolo au găsit o cafea stricată pe masă, o pâine mucegăită și o pereche de chei într-un sertar.

ADVERTISEMENT
Prietenul și sora bărbatului dispărut din Lupeni au oferit detalii despre acesta la Acces direct. Captură: Antena 1

S. O. Bălan: „Cineva l-a scos cu vorba bună”

Cheile respective ar fi ale unei femei pe nume Rita, pentru care Alin ar fi lucrat. Acea persoană a fost contactată imediat și a spus că nici ea nu l-a mai văzut. Bărbatul avea cheia de la apartamentul ei pentru că acolo făcea amenajări, el având experiență în construcții.

Ce i-a intrigat pe toți a fost faptul că mâncarea pe care bărbatul și-a făcut-o a rămas neatinsă, ceea ce indică o plecare intempestivă a acestuia din casă.

„Ceva s-a întâmplat fix în momentul în care a trebuit să mănânce. Cineva l-a scos cu vorba bună. Ori printr-un telefon, ori prin bătut în geam”, a remarcat jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan legat de acest caz la Acces direct.

„E clar că nu avea de gând să plece în Germania când avea de terminat lucrarea la doamna respectivă”, a mai observat Bălan.

Teoria lui Bălan este că fratele Valeriei ar fi în viață, dar folosit ca sclav precum cei din cazul Berevoiești.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT