Life

Mirela Vaida și-a făcut testul pentru coronavirus. Ce rezultat i-a ieșit

28.05.2020 | 13:29
Mirela Vaida sia facut testul pentru coronavirus Ce rezultat ia iesit
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida nu a făcut pauză de muncă pe perioada în care în România fusese decretată starea de urgență. Intrând în contact cu mai multe persoane, prezentatoarea de la Acces direct a simțit nevoia să știe dacă a contact noul coronavirus sau nu.

Mirela Vaida și-a făcut testul pentru coronavirus. Rezultatul, așteptat cu mari emoții

Vedeta a anunțat că se va testa periodic pentru că, dincolo de toate, cel mai important pentru ea este să știe că este sănătoasă și că, dacă ar fi infectată, să nu pună în pericol viețile celor dragi.

ADVERTISEMENT

Mirela și-a făcut testul o singură dată, iar rezultatul l-a primit pe mail în 24 de ore. Evident, a ieșit negativ, însă emoțiile pe care le-a avut vedeta Antenei 1 au fost foarte mari.

Totodată, cântăreața de muzică populară a mai spus că în această perioadă a luat măsuri de protecție mai mult ca oricând, ea fiind oricum maniacă în ceea ce privește curățenia și igiena personală.

ADVERTISEMENT

„Mă voi testa periodic și voi avea grijă să respect toate măsurile de siguranță”

Vaida a participat la o testare drive-in și a descris experiența cu multă naturalețe.

„Nu am coborât din mașină, nu am atins nimic și pe nimeni, am coborât geamul portierei cât să mi se poată preleva probele din gât și asta a fost tot!

A durat 3 minute cu totul și, in mai puțin de 24 de ore, aveam rezultatul pe mail! E adevărat, am așteptat rezultatul cu emoții! Dar trebuia să știu!”, a mărturisit realizatoarea de televiziune.

ADVERTISEMENT

„Dacă noi nu avem grijă de noi, nimeni nu are! Mă voi testa periodic și voi avea grijă să respect toate celelalte măsuri se siguranță și de igienă! Din grijă pentru mine, din dragoste pentru copiii mei, din respect pentru colegii mei de muncă! Dumnezeu să ne ajute! Să fim sănătoși!”, a adăugat Mirela Vaida, potrivit spynews.ro.