ADVERTISEMENT
Life

Mirela Vaida și-a schimbat look-ul! Uite cum arată acum prezentatoarea Acces Direct: ”O să rămâi fără păr în cap”

Autor: Claudiu Ilie | 06.07.2020 | 12:56
Mirela Vaida și-a schimbat look-ul! Uite cum arată acum prezentatoarea Acces Direct: ”O să rămâi fără păr în cap”
Mirela Vaida. Foto: Acces Direct

Mirela Vaida și-a schimbat look-ul. Vedeta TV a postat pe Instagram câteva imagini în care apare cu o nouă culoare la păr, dar și cu o frizură diferită față de cea pe care o afișează zilnic la Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este o prezentatoare de succes de la Antena 1. Ea prezintă Acces Direct, iar în ultima perioadă a făcut cu show cu scandalul dintre Vulpița și Viorel, două personaje intens mediatizate de trustul lui Dan Voiculescu.

Schimbarea de look i-a adus multe like-uri și comentarii din partea fanilor.

Mirela Vaida s-a tuns și s-a vopsit

Prezentatoarea Acces Direct a postat pe Instagram câteva fotografii menite să atragă atenția admiratorilor săi. Mamă a trei copii, Mirela Vaida se poate lăuda cu un fizic de invidiat.

Ea își schimbă look-ul frecvent pentru a arăta bine în fața telespectatorilor. ” Mult mai frumoasă cu tonuri de platinat.”, a menționat un admirator. ” Da, ne place, ești foarte frumoasă”, a mai scris un alt internaut.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

PUB… 🦋💖 #mirelavaida @acces_directoficial #tvshow #tvhost #tvanchor #live #antena1 # pub #pauza #instamood

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida) on

Mirela Vaida a optat pentru o culoare mai deschisă de blond, dar și pentru o frizură nouă. Astfel, ea a apelat la un hairstylist cu renume pentru ca tunsoarea să-i vină mânușă.

Cu toate că au fost admiratori care au apreciat schimbarea de look, nu toți fanii Mirelei Vaida au avut cuvinte de laudă cu privire la  schimbarea făcută.

” Prea blond, cam prea alb chiar.”, i-a scris un admirator. În curând o să rămâi fără păr de la atâta vopsea.”, i-a ma scris un fan.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Va place? I 💖 @adi.constantinn Senior Hairstilist colorimetrist! New look! Summer vibes! Power Blonde Shade! 💖🤗💇🏼‍♀️ Multumesc!!! #mirelavaida #tvhost #adiconstantin #hairstilist #highlights #blonde #newweek #monday #happy 🍀🦋

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida) on

Mirela Vaida, vedetă Antena 1 și mamă a trei copii

Prezentatoarea TV a fost la cârma mai multor emisiuni la Antena 1, iar în ultimii ani a devenit mama a trei copii. Ea și-a cumpărat o casă, recent, în Snagov, lângă pădure, unde susține că este foarte fericită.

În cariera sa profesională, Mirela Vaida a primit Premiul Radar de Media pentru cel mai bun prezentator TV/cuplu, Premiile Radar de Media – Marele premiu al Galei.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este și o cunoscută actriță și artistă. În timpul liber, ea poate fi văzută la teatru, dar și la concerte în țară, fiind cântăreață de muzică populară.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!