Life

Mirela Vaida și-a schimbat look-ul! Uite cum arată acum prezentatoarea Acces Direct: ”O să rămâi fără păr în cap”

06.07.2020 | 12:56
Mirela Vaida sia schimbat lookul Uite cum arata acum prezentatoarea Acces Direct O sa ramai fara par in cap
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida și-a schimbat look-ul. Vedeta TV a postat pe Instagram câteva imagini în care apare cu o nouă culoare la păr, dar și cu o frizură diferită față de cea pe care o afișează zilnic la Acces Direct.

Mirela Vaida este o prezentatoare de succes de la Antena 1. Ea prezintă Acces Direct, iar în ultima perioadă a făcut cu show cu scandalul dintre Vulpița și Viorel, două personaje intens mediatizate de trustul lui Dan Voiculescu.

ADVERTISEMENT

Schimbarea de look i-a adus multe like-uri și comentarii din partea fanilor.

Mirela Vaida s-a tuns și s-a vopsit

Prezentatoarea Acces Direct a postat pe Instagram câteva fotografii menite să atragă atenția admiratorilor săi. Mamă a trei copii, Mirela Vaida se poate lăuda cu un fizic de invidiat.

Ea își schimbă look-ul frecvent pentru a arăta bine în fața telespectatorilor. ” Mult mai frumoasă cu tonuri de platinat.”, a menționat un admirator. ” Da, ne place, ești foarte frumoasă”, a mai scris un alt internaut.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

PUB… 🦋💖 #mirelavaida @acces_directoficial #tvshow #tvhost #tvanchor #live #antena1 # pub #pauza #instamood

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida) on

Mirela Vaida a optat pentru o culoare mai deschisă de blond, dar și pentru o frizură nouă. Astfel, ea a apelat la un hairstylist cu renume pentru ca tunsoarea să-i vină mânușă.

Cu toate că au fost admiratori care au apreciat schimbarea de look, nu toți fanii Mirelei Vaida au avut cuvinte de laudă cu privire la  schimbarea făcută.

ADVERTISEMENT

” Prea blond, cam prea alb chiar.”, i-a scris un admirator. În curând o să rămâi fără păr de la atâta vopsea.”, i-a ma scris un fan.

 

View this post on Instagram

 

Va place? I 💖 @adi.constantinn Senior Hairstilist colorimetrist! New look! Summer vibes! Power Blonde Shade! 💖🤗💇🏼‍♀️ Multumesc!!! #mirelavaida #tvhost #adiconstantin #hairstilist #highlights #blonde #newweek #monday #happy 🍀🦋

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida) on

Mirela Vaida, vedetă Antena 1 și mamă a trei copii

Prezentatoarea TV a fost la cârma mai multor emisiuni la Antena 1, iar în ultimii ani a devenit mama a trei copii. Ea și-a cumpărat o casă, recent, în Snagov, lângă pădure, unde susține că este foarte fericită.

ADVERTISEMENT

În cariera sa profesională, Mirela Vaida a primit Premiul Radar de Media pentru cel mai bun prezentator TV/cuplu, Premiile Radar de Media – Marele premiu al Galei.

Mirela Vaida este și o cunoscută actriță și artistă. În timpul liber, ea poate fi văzută la teatru, dar și la concerte în țară, fiind cântăreață de muzică populară.

ADVERTISEMENT