Life

Mirela Vaida și Armin Nicoară, colaborare de succes. Cum sună colajul de muzică de petrecere

Mirela Vaida și Armin Nicoară au lansat colajul de petrecere mult așteptat de fani. Colaborarea celor doi artiști se anunță a fi una pe placul internauților.
15.12.2021 | 19:17
Mirela Vaida si Armin Nicoara colaborare de succes Cum suna colajul de muzica de petrecere
Mirela Vaida și Armin Nicoară au lansat colajul de petrecere. Ce piese au scos cei doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 și renumitul saxofonist au scos pe piața muzicală un colaj inedit care conține melodii mai vechi, dar readuse la viață, printre ele numărându-se „Se mărită Mona mea”, interpretată de Azur.

„Ileană, Ileană” a Romicăi Puceanu este o altă piesă cântată de moderatoarea de la Acces Direct alături de Armin Nicoară și orchestra acestuia.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida nu este numai moderatoare, ci și solistă a Teatrului de Revistă Constantin Tănase, pasiunea pentru muzică fiind una foarte veche.

Mirela Vaida și Armin Nicoară au lansat colajul de petrecere. Ce piese au scos cei doi

Colajul de muzică de petrecere al Mirelei Vaida cu Armin Nicoară a fost lansat chiar în emisiunea moderată de vedetă la Antena 1, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva!” a precizat că este o fire care adoră petrecerile, lucru evidențiat și prin ținuta spectaculoasă purtată la filmări și pe micile ecrane.

Vedeta a lăsat deoparte costumele populare și a optat pentru o salopetă foarte sclipitoare, care i-a pus în valoare formele de invidiat.

ADVERTISEMENT

„Eu așa sunt, adică nu vă mint, plec ultima de la chefuri, de pe mese, mă ia soțul meu de pe masă și spune treci acasă, mâine dimineață trebuie să ne trezim la copii.

Așa sunt, cei care mă cunosc bine, știu foarte bine că nu mint”, a mărturisit Mirela Vaida în cadrul emisiunii Acces Direct, conform a1.ro.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida și Armin Nicoară au dat lovitura în muzică

Colaborarea celor doi artiști din industria muzicală a prins de minune la public, asta pentru că de la lansare și până acum a adunat foarte multe aprecieri și mesaje.

Aproximativ 24.500 de vizualizări a strâns colajul lansat de Mirela Vaida și saxofonistul Armin Nicoară, semn că deja se bucură de un succes răsunător pe Youtube.

Vedeta de la Antena 1 și muzicianul dau tonul petrecerilor, mai ales că au încărcat colajul cu foarte puțin timp înainte de sărbătorile de iarnă.

ADVERTISEMENT