Life

Mirela Vaida, şocată după moartea lui Alexandru Arşinel: “L-am aşteptat tot timpul să se întoarcă acasă”

Mirela Vaida a avut o primă reacţie după moartea lui Alexandru Arşinel. Actriţa s-a declarat şocată şi devastată de faptul că actorul s-a stins din viaţă.
29.09.2022 | 20:18
Mirela Vaida socata dupa moartea lui Alexandru Arsinel Lam asteptat tot timpul sa se intoarca acasa
Mirela Vaida, reacţie după moartea lui Arşinel
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, actriţă la Teatrul de Revistă şi o apropiată a lui Alexandru Arşinel, a avut o primă reacţie după moartea fulgerătoare a marelui actor.

Mirela Vaida, devastată după moartea lui Alexandru Arşinel

Actriţa s-a declarat şocată de moartea maestrului şi a spus că îi datorează foarte multe acestuia, el fiind cel care a ajutat-o enorm în carieră.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a spus că nu poate accepta că Arşinel nu mai este printre noi.  “Am mai pierdut o mare legendă a scenei româneşti. Dumnezeu să-l ierte”, a mai spus Mirela Vaida.

Mesajul emoţionant al Mirelei Vaida după decesul lui Alexandru Arşinel

“N-am procesat niciodată informaţia că maestrul Arşinel ar putea să nu mai fie, la fel cum nu am putut luni de zile să accept ideea că Stela Popescu nu mai e.

ADVERTISEMENT

L-am aşteptat tot timpul pe maestrul Arşinel să se întoarcă acasă. Teatrul de Revistă era casa lui, el acolo reîntinerea, acolo nu mai avea nicio boală. Când începea să cânte, era ca un copil plin de bucurie, îi sclipeau ochii.

Sunt şocată…nu am vrut niciodată să accept că toată perioada se va termina aşa, nu am vrut să accept.Îi datorez foarte multe, m-a angajat, a crezut în mine, m-a distribuit în spectacole, mi-a dat un câmp de exprimare artistică, iar asta pentru mine a fost una dintre cele mai mari bucurii pe care o voi împărtăşi copiilor şi nepoţilor care nu îl vor vedea decât în filme. Sunt devastată,

ADVERTISEMENT

Toţi colegii mei cred că simt acelaşi lucru, se simt debusolaţi. Ne simţim singuri şi trişti pentru că ne pleacă marii actori. Aveam spectacol peste două-trei zile la Teatrul de Revistă, nici nu ştiu ce o să facem dacă se mai joacă sau nu. Am mai pierdut o mare legendă a scenei româneşti. Dumnezeu să-l ierte”, a spus Mirela Vaida, pentru FANATIK.

Reamintim că Alexandru Arşinel a murit în această seară, la vârsta de 83 de ani. Actorul se confrunta cu probleme cardiace de mai multă vreme.

ADVERTISEMENT