Life

Mirela Vaida, strigăt de ajutor pentru o tânără care nu are bebelușul aproape: ”I-a fost furat copilul”

23.11.2020 | 21:19
Mirela Vaida strigat de ajutor pentru o tanara care nu are bebelusul aproape Ia fost furat copilul
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida lansează un strigăt de ajutor către toate autoritățile din țara noastră în cazul unei tinere din județul Giurgiu care a rămas fără bebeluș. Maria Dincă a fost aruncată în stradă de familia celui cu care are un copil, iar acum nu poate să-l mai vadă. 

Mama de 18 ani nu a fost decăzută din drepturi, însă se confruntă cu probleme serioase din partea fostului iubit, Beniamin. Tatăl copilului și familia acestuia i-au restricționat tinerei accesul la bebeluș. Concret, i s-a interzis să-și mai vadă copilul.

ADVERTISEMENT

Maria Dincă a venit să-și spună povestea în platoul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, acolo unde a mărturisit că nu este lăsată în prezența bebelușului, deși în urmă cu ceva timp fostul partener de viață declara că va fi de acord în această privință.

Mirela Vaida face apel în cazul unei mame de 18 ani ce a rămas fără copil

„Beniamin, ce facem? O luăm de la capăt? I-ai zis fetei că ștergeți totul cu buretele, că o lași să-l viziteze și acum îi dai block?”, a spus Mirela Vaida adresându-se familiei fostului iubit al tinerei din județul Giurgiu, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a vorbit câteva minute mai târziu cu fratele tânărului, acesta declarând că bebelușul va fi luat de Maria numai cu ajutorul legii. Moderatoarea de la Antena 1 nu a stat prea mult pe gânduri și a lansat un apel către autoritățile statului.

Mirela Vaida speră ca prin strigătul ei de ajutor să se facă lumină în acest caz, mai ales că tânăra nu este singura care trece prin această situație. Din păcate, sunt foarte multe cazuri de mamă-copil care nu sunt ajutate de autoritățile care se fac că plouă.

ADVERTISEMENT

„Iar începem să facem apel la Ministerul Muncii, Ministerul de Interne, la Protecția Copilului și în general la toate ministerele din această țară, care ar trebui să respecte dreptul unei mamei de a-și vedea copilul și de a știi că este în siguranță?

Facem încă o dată un apel, domnule primar, Protecția Copilului, Asistența Socială din Ghimpați, mame, tați, care știți ce însemnă durerea de a nu-ți vedea copilul, ajutați-o pe această mamă, care nu este decăzută din drepturi, căreia i-a fost furat copilul și lăsată în stradă!

ADVERTISEMENT

Rugămintea noastră, încă o dată, este să facem ceva! Chiar suntem în țara nimănui, chiar facem dreptate cu pumnul? Vreau să știu, ca cetățeni, ca mame noi avem vreun drept? Pe noi cine ne apără? Cine face legea în Naicu, cine-mi poate răspunde și mie?

Cine facem legea în județul Giurgiu? Suntem aici să facem apel, cred că ne aude cineva! Tupeul și obrăznicia acestora sunt prea mult! Doamnele de la asistență socială, mă iertați că vă întreb, cu ce vă ocupați, dacă acest copil nu este acasă?

Dați un răspuns! Domn primar, poliția, dați un răspuns! Ce facem aici, fac legea acești patru băieți, smardoi? Maria, te rog, să vii aici în fiecare zi până îți vezi copilul”, a spus Mirela Vaida în legătură cu cazul tinerei de 18 ani, care nu este lăsată să-și vadă bebelușul.

ADVERTISEMENT