Life

Mirela Vaida, superstițioasă în privința verighetei. De ce nu renunță niciodată la bijuterie

01.12.2020 | 11:57
Mirela Vaida superstitioasa in privinta verighetei De ce nu renunta niciodata la bijuterie
Mirela Vaida, superstițioasă în privința verighetei. De ce nu renunță niciodată la bijuterie. Sursa foto: okmagazine.ro
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este căsătorită din toamna lui 2009, mărturisind recent că este superstițioasă în privința verighetei. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a dezvăluit care este motivul pentru care nu renunță niciodată la bijuteria pe care o poartă de 11 ani. 

Blondina a mai precizat că nu dă jos nici inelul de logodnă primit de la soțul său, Alexandru Vaida, bărbatul cu care are trei copii frumoși. Vedeta Antena 1 este o persoană credincioasă, motiv pentru care nu a mai dat jos verigheta de când i-a fost pusă pe deget în fața preotului.

ADVERTISEMENT

Celebra prezentatoare nu dă jos bijuteriile nici atunci când face treabă prin casă sau când frământă aluatul pentru pâinea pufoasă cu care și-a impresionat fanii de pe rețelele de socializare. Mirela Vaida nu se teme că ar putea pierde verigheta în preparatele pe care le face.

Mirela Vaida nu dă jos niciodată verigheta. Care este motivul

„Pentru cârcotași. Eu nu-mi scot verigheta niciodată. Nu am scos-o de când mi-a pus-o popa în biserică, deci de acum 10 ani.

ADVERTISEMENT

Deci, tot ce fac, fac cu verigheta și cu inelul (n.r. de logodnă). Am acestea două pe mână tot timpul”, a mărturisit Mirela Vaida într-unul dintre vlogurile sale de pe canalul de Youtube. Vezi aici VIDEO!

Prezentatoarea crede cu tărie că verigheta simbolizează legătura puternică dintre doi oameni, mai ales când aceștia și-au făcut o promisiune sfântă în fața Domnului. Frumoasa artistă și soțul ei s-au cununat religios pe 19 septembrie 2009, evenimentul fiind unul special.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a fost o mireasă atipică în momentul în care a pășit în fața altarului, rochia sa fiind una cu motive tradiționale. În plus, fosta componentă a trupei Ho-Ra a ținut cont de toate tradițiile din popor, nunta fastuoasă având loc la Cluj-Napoca.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)


Renumita prezentatoare de televiziune a îmbrăcat o rochie de mireasă de tip sirenă, iar pe cap a purtat un accesoriu tradițional. Vedeta are o dragoste aparte pentru folclorul românesc, ea fiind la bază cântăreață de muzică populară.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an vedeta Antenei 1 a scos din cufărul cu amintiri o fotografie de la nunta cu Alexandra Vaida, imaginea fiind extrem de apreciată în mediul online. Mirela Vaida și partenerul ei de viață au o relație solidă și sunt părinții a trei copii: o fată și doi băieți.

ADVERTISEMENT