Life

Mirela Vaida, surprinsă fără machiaj. Imaginile apărute în mediul online

Mirela Vaida s-a afișat fără machiaj. Prezentatoarea de televiziune i-a surprins pe toți cu look-ul ei.
31.07.2021 | 11:30
Mirela Vaida surprinsa fara machiaj Imaginile aparute in mediul online
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este o femeie simplă, o familistă convinsă și o soție iubitoare dincolo de camerele de luat vederi. Prezentatoarea de la Acces direct nu duce o viață cu pretenții exorbitante, deși ar putea avea multe fițe având în vedere celebritatea de care se bucură.

Realizatoarea de la Antena 1 a postat pe contul de Instagram o imagine prezentându-se publicului ei așa cum este ea când nu o vede nimeni: 100% naturală.

ADVERTISEMENT

Mirela nu are nicio reținere în a se arăta fără machiaj, mai ales că în timpul ei liber preferă să trăiască simplu, natural, departe de forfota din platoul de televiziune unde e prezentă 5 zile pe săptămână.

Mirela Vaida, fără machiaj pe Instagram

Vedeta a postat un videoclip pe Instastory în care făcea reclamă la un ceai de slăbit. Fanii ei au observat-o pe Mirela fără machiaj, remarcându-i frumusețea naturală. Vedeta a apărut în mediul online cu fața fresh, având doar buzele date cu puțin ruj.

ADVERTISEMENT

Vaida profită de puținele momente libere pentru a le petrece cu cei dragi. Prezentatoarea nu stă liniștită, însă, nici în weekend. Cei care o știu cunosc faptul că Mirela este și actriță și cântăreață.

Când nu e în studioul de la Antenă, pe Mirela lumea o poate găsi pe scenă. Chiar în acest sfârșit de săptămână moldoveanca are spectacol în Grădina Herăstrău.

ADVERTISEMENT

Mirela joacă în musicall-ul „Acces direct la… muzică”, un spectacol cu care a făcut furori până acum și de care este extrem de mândră.

Vedeta Antenei 1 va intra în curând în vacanță. Prezentatoarea Acces direct a început deja numărătoarea inversă pentru momentul în care va intra în concediu.

ADVERTISEMENT
Mirela Vaida, fără machiaj pe Instagram

Va face pauză după un sezon Acces direct nelipsit de probleme

Aceasta și-a anunțat deja fanii că va lipsi o perioadă de pe micile ecrane, însă va reveni din toamnă cu mai multă poftă de muncă și mai multe subiecte interesante în emisiunea pe care o prezintă.

Mirela și-a asumat o serie de riscuri de când a devenit una dintre cele mai vizibile figuri din media. Anul acesta, prezentatoarea a trecut prin momente extrem de grele chiar în emisiunea pe care o prezintă.

Vedeta a fost atacată de o individă în direct cu o piatră. Din fericire, Mirela s-a tras la timp și nu a fost atinsă, însă șocul pe care l-a trăit continuă să o marcheze și astăzi.

 

ADVERTISEMENT