Life

Mirela Vaida, taxată dur de fani, după ce a apărut în lenjerie intimă. Ce reproșuri a primit vedeta

Mirela Vaida este o prezență discretă pe sticlă, dar și pe rețelele de socializare, însă recent a încercat o imagine complet diferită.
03.11.2021 | 16:29
Mirela Vaida taxata dur de fani dupa ce a aparut in lenjerie intima Ce reprosuri a primit vedeta
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Acces Direct a acceptat provocarea de a se transforma într-o femeie fatală, totul fiind pus la cale în cadrul unei ședințe foto.

Vedeta de la Antena 1 a apărut în lenjerie intimă de culoare neagră, dar imaginile nu au fost pe placul internauților. Artista a fost taxată dur de fani.

ADVERTISEMENT

Internauții i-au reproșat Mirelei Vaida că fotografiile nu sunt demne de o cântăreață de muzică populară, care în plus este și una dintre cele mai apreciate moderatoare TV.

Mirela Vaida, criticată de internauți. Prezentatoarea de la Acces Direct a apărut în lenjerie intimă

„În urmă cu fix un an am acceptat provocarea de a mă lăsa un pic «transformată» în Madonna”, a scris Mirela Vaida pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a îndrăznit, lucru care a atras foarte multă atenție asupra sa. Asta nu e singura transformare, la „Te cunosc de undeva!” reușind să intre pe sub pielea multor personaje.

„Madonna era o femeie frumoasă, dar vulgară. Doamnă Mirela, eu vă apreciez sunteți frumoasă așa cum sunteți și sunteți o mamă exemplară”.

ADVERTISEMENT

„Da, pozele sunt minunate! Însă tu nu ai nevoie să te transformi în altcineva. Tu ești frumoasă, poate mai frumoasă decât Madonna”. 

„Dacă nu mă uitam la descriere eram convinsă că este chiar Madonna în tinerețe”, sunt numai câteva dintre comentariile lăsate de fani la adresa Mirelei Vaida.

ADVERTISEMENT
Mirela Vaida, transformată în Madonna
Mirela Vaida, transformată în Madonna. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Mirela Vaida, în formă maximă la 39 de ani

Printre cei aproximativ 14.000 de oameni au fost și persoane care s-au arătat încântate de frumusețea etalată de blondină, asta pentru că are un trup tras prin inel.

Solista arată într-o formă fizică de invidiat, după ce a născut trei copii. Carla, Tudor și Vladimir sunt cele mai mari comori ale vedetei.

Mirela Vaida nu se expune foarte mult în social media, în ciuda faptului că are forme de invidiat. Vedeta de la Acces Direct preferă să fie discretă.

ADVERTISEMENT