Life

Mirela Vaida pleacă din televiziune? Două cântărețe lansează teoria care schimbă ce se știa despre episodul „Bolovanul”

28.03.2021 | 22:25
Mirela Vaida pleaca din televiziune Doua cantarete lanseaza teoria care schimba ce se stia despre episodul Bolovanul
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida se pregătește să iasă din televiziune? Vloggerițele Reea și Tina au venit cu tot felul de teorii în urma evenimentului care a șocat showbiz-ul românesc, acela al atacului produs în direct în platoul emisiunii Acces direct.

Cele două cântărețe de manele extrem de urmărite și iubite pe Youtube au analizat în detaliu atacul pe care l-a suferit Mirela Vaida în urmă cu mai bine de o săptămână.

ADVERTISEMENT

Reamintim că o femeie dezbrăcată a intrat într-o zi de vineri în emisiunea vedetei de la Antena 1 și a vrut să o lovească cu un bolovan. Din fericire, cântăreața a scăpat cu viață în urma acestui incident șocant, însă a rămas marcată de ce i s-a putut întâmpla.

Mirela Vaida, prinsă cu minciuna? Ce spun Reea și Tina

Celor două vloggerițe li s-a părut suspect felul în care a fost filmat incidentul de la Antena 1 și spun că imaginile ar fi fost bine pregătite înainte având în vedere că au fost pe fază cameramanii reușind să surprindă exact ce trebuia pentru a se crea impactul scontat.

ADVERTISEMENT

„În direct zic, putea să filmeze cameramanul din colțul ăla, căci ați văzut când se filmează sunt mai mulți cameramani: unul ia cadrul larg, altul filmează fața și producătorul din cască spune cadrul 1, camera 2, mai pe față, mai pe aia, știi, dar ăla era pregătit pe wide”, au comentat Reea și Tina pe Youtube.

„Nu au fost pagube”

„O altă teorie: oare Mirela Vaida a vrut să iasă cu capul sus și cu mâinile curate din televiziune oficial? Mă gândesc că asta poate să fie ieșirea ei din televiziune, oficial într-o săptămână, două să iasă din emisiune. Sunt multe teorii, noi avem o grămadă de chestii în cap.

ADVERTISEMENT

Mai e ceva: băi, când a picat cărămida aia, nu s-a spart ecranul, nu au fost pagube. Putea să spargă un ecran, o chestie, nimic. Au vrut și cel mai mare rating și fără pagube. Nu se leagă ceva, ceva scârțâie”, sunt nedumeririle celor două vloggerițe.

„Nebuna aia a venit de pe stradă goală și a întrebat diverși angajați unde este studioul Acces direct și a trecut pe lângă cameramani tot cu bolovanul în mână, goală, logic, nu?”, este unul din comentariile pe care le-au citit cele două fete în vlogul lor.

ADVERTISEMENT

Cele două vloggerițe au pus pe tapet mai multe teorii despre evenimentul care i-a șocat pe telespectatorii Antenei 1 și nu numai. Cele două au spus că tind să creadă că ceva e putred în Danemarca legat de acest eveniment și că adevărul nu este cunoscut de noi.

 

ADVERTISEMENT
Tags: