Life

Mirela Vaida, un nou incident în platoul de la Acces direct. A țipat ca din gură de șarpe: „Au, băi! Mi s-a învinețit”

Mirela Vaida a pățit-o din nou în platoul emisiunii Acces direct. Prezentatoarea a avut un incident neplăcut în momentul în care a intrat pe poartă.
16.07.2021 | 17:29
Mirela Vaida, un nou incident în platoul de la Acces direct. A țipat ca din gură de șarpe: „Au, băi! Mi s-a învinețit”
Mirela Vaida, incident în direct. Foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a avut parte de o nouă experiență neplăcută în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Vedeta Antenei 1 s-a accidentat la picior în momentul în care a intrat în platoul de televiziune.

Imediat după ce s-a încheiat materialul în care au fost prezentate subiectele zilei, Mirela a intrat pe poartă în platou. Telespectatorii nu au putut s-o vadă pe vedetă în primele secunde, dar au auzit-o țipând ca din gură de șarpe.

ADVERTISEMENT

Oamenii din producție s-au panicat, însă prezentatoarea s-a făcut văzută și s-a plâns că o doare piciorul.

Mirela Vaida și-a prins piciorul între porțile platoului de la Acces direct

Ce s-a întâmplat, de fapt? Realizatoarea și-a prins piciorul în porțile care nu s-au deschis cum trebuia. S-a speriat foarte tare și a spus că nu înțelege cum de se țin toate ghinioanele de ea.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea a spus că are nevoie de o nouă vizită la preot, căci în ultima vreme pățește numai lucruri rele în emisiunea pe care o prezintă.

„Au, băi! Mi s-a învinețit. Nu știu ce o să fac. Mi s-a și umflat”, a spus Mirela Vaida sub privirea stupefiată a oamenilor aflați în spatele camerelor de luat vederi.

Vedeta nu știa că se facă în primele minute și la un moment dat a cerut niște gheață pentru că simțea că i se umflă foarte tare piciorul care a rămas prins între porțile studioului de televiziune.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea, urmărită de ghinioane

După ce s-a mai liniștit, vedeta a continuat să prezinte emisiunea gândindu-se că a trecut de o nenorocire ca prin urechile acului.

Nu este prima oară când Mirela Vaida o pățește chiar în direct. În urmă cu câteva luni, vedeta a fost ținta unui atac cu o piatră, tot la începutul emisiunii.

Persoana care a ajuns în platou a mers cu intenția de a o omorî pe cântăreață. În cele din urmă a fost prinsă de polițiști, dar eliberată la scurtă vreme.

ADVERTISEMENT

Recent, Mirela a intrat și în gura clanului Clejanilor, pe lângă problemele pe care le avea deja cu atacatoarea pe nume Lămâița.

Fratele lui Ioniță, Roger, a intrat în direct prin telefon într-o emisiune în care era invitată Ramona de la Clejani pentru a o amenința pe prezentatoare și pe cei aflați în studio că ar turna cu apă opărită pe ei pentru că vorbesc despre celebrul lăutar.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri