Life

Mirela Vaida, un nou incident în platoul de la Acces direct. A țipat ca din gură de șarpe: „Au, băi! Mi s-a învinețit”

Mirela Vaida a pățit-o din nou în platoul emisiunii Acces direct. Prezentatoarea a avut un incident neplăcut în momentul în care a intrat pe poartă.
16.07.2021 | 17:29
Mirela Vaida un nou incident in platoul de la Acces direct A tipat ca din gura de sarpe Au bai Mi sa invinetit
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a avut parte de o nouă experiență neplăcută în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Vedeta Antenei 1 s-a accidentat la picior în momentul în care a intrat în platoul de televiziune.

Imediat după ce s-a încheiat materialul în care au fost prezentate subiectele zilei, Mirela a intrat pe poartă în platou. Telespectatorii nu au putut s-o vadă pe vedetă în primele secunde, dar au auzit-o țipând ca din gură de șarpe.

ADVERTISEMENT

Oamenii din producție s-au panicat, însă prezentatoarea s-a făcut văzută și s-a plâns că o doare piciorul.

Mirela Vaida și-a prins piciorul între porțile platoului de la Acces direct

Ce s-a întâmplat, de fapt? Realizatoarea și-a prins piciorul în porțile care nu s-au deschis cum trebuia. S-a speriat foarte tare și a spus că nu înțelege cum de se țin toate ghinioanele de ea.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea a spus că are nevoie de o nouă vizită la preot, căci în ultima vreme pățește numai lucruri rele în emisiunea pe care o prezintă.

„Au, băi! Mi s-a învinețit. Nu știu ce o să fac. Mi s-a și umflat”, a spus Mirela Vaida sub privirea stupefiată a oamenilor aflați în spatele camerelor de luat vederi.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu știa că se facă în primele minute și la un moment dat a cerut niște gheață pentru că simțea că i se umflă foarte tare piciorul care a rămas prins între porțile studioului de televiziune.

Prezentatoarea, urmărită de ghinioane

După ce s-a mai liniștit, vedeta a continuat să prezinte emisiunea gândindu-se că a trecut de o nenorocire ca prin urechile acului.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când Mirela Vaida o pățește chiar în direct. În urmă cu câteva luni, vedeta a fost ținta unui atac cu o piatră, tot la începutul emisiunii.

Persoana care a ajuns în platou a mers cu intenția de a o omorî pe cântăreață. În cele din urmă a fost prinsă de polițiști, dar eliberată la scurtă vreme.

Recent, Mirela a intrat și în gura clanului Clejanilor, pe lângă problemele pe care le avea deja cu atacatoarea pe nume Lămâița.

Fratele lui Ioniță, Roger, a intrat în direct prin telefon într-o emisiune în care era invitată Ramona de la Clejani pentru a o amenința pe prezentatoare și pe cei aflați în studio că ar turna cu apă opărită pe ei pentru că vorbesc despre celebrul lăutar.

 

 

ADVERTISEMENT