Life

Mirela Vaida, decizie importantă pentru unul dintre copii. Ce a hotărât vedeta de la Antena 1

Mirela Vaida a luat o decizie majoră legat de unul dintre copiii săi. Prezentatoarea renumită de la Antena 1 a dezvăluit ce se întâmplă acum cu fiul cel mic, Tudor.
02.02.2022 | 14:35
Mirela Vaida decizie importanta pentru unul dintre copii Ce a hotarat vedeta de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Ciuci, așa cum îl numește vedeta de la Acces Direct pe băiatul cel mic, a intrat în colectivitate. Cântăreața și-a luat inima în dinți și l-a înscris la grădiniță.

Prezentatoarea de la Antena 1 i-a pregătit pe cei trei copii încă de la primele ore ale dimineții și i-a dus către unitatea de învățământ, precizând de ce nu-l mai ține pe cel mic acasă.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida susține că Tudor este cel mai alintat copil din familie și care reușește de fiecare dată să strice lucrurile fraților mai mari. Cel mic are nevoie de reguli, spune artista.

Mirela Vaida, hotărâre radicală legat de fiul cel mic. Ce a făcut pentru Tudor

„Gata! A zburat puiul cu ața!? A plecat și Ciuci la grădiniță! De azi l-am înregimentat! Păi nu se mai putea: nimeni nu se putea juca în casă, că venea el și strica tot!

ADVERTISEMENT

Nu ne puteam uita la un film, că venea el și schimba pe desene! Nu puteam mânca nimic, că venea el și îmi lua de la gură! Cel mai mic și cel mai alintat din casă!

Nu adoarme fără mine, nu stă fără mine, nu mănâncă fără mine! Și mereu cum vrea el trebuie să se întâmple! Ne-a aliniat pe toți 3 ani!

ADVERTISEMENT

De azi s-a mărit armata! Gata! Drum bun, băiețel! Armată ușoară!? Să văd cu cine mai faci tu fitze și figuri de-acum încolo!

P.S. Stau ca pe ghimpi, în mașină, în fața grădiniței, și mor de dorul lor!, a povestit Mirela Vaida pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, mândră de copiii săi. Ce activități au aceștia

Prezentatoarea de la „Acces Direct” a postat mai multe imagini cu cei trei copii: Carla, Vladimir și Tudor. Cei mici apar cu zâmbetul pe buze și pregătiți să învețe lucruri noi la școală și la grădiniță.

Vedeta de la Antena 1 este tare mândră de copiii pe care-i are alături de soțul ei, Alexandru Vaida. De asemenea, cântăreața face numeroase sacrificii pentru ei.

Mirela Vaida îi duce la diferite sporturi și activități creative, pian sau fotbal, înainte de a pleca spre locul de muncă, de fiecare dată așteptându-i pe cei mici în mașina personală.

Îndrăgita solistă de muzică populară petrece destul de mult timp în autoturism, asta pentru că se ocupă enorm de creșterea și educarea celor mici. Vedeta este cea care îi duce la școală și grădiniță.

ADVERTISEMENT