Life

Mirela Vaida, veste de ultimă oră după cazurile de Covid de la Acces Direct. E incredibil ce se întâmplă cu emisiunea

15.08.2020 | 21:03
Mirela Vaida veste de ultima ora dupa cazurile de Covid de la Acces Direct E incredibil ce se intampla cu emisiunea
ADVERTISEMENT

Scoasă din grila de programe după ce mai mulți membri ai echipei, în frunte cu „vedetele” Vulpița și Viorel s-au îmbolnăvit de coronavirus, Acces Direct se pregătește să revină în forță pe micul ecran. Anunțul a fost făcut chiar de Mirela Vaida, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

Până la momentul mult așteptat, îndrăgita prezentatoare TV a mers în redacție, unde pregătirile sunt în toi. De altfel, pe Antena 1 rulează deja un promo care anunță noul sezon, cu soții Stegaru în prim-plan.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au vindecat complet și abia așteaptă să continue serialul întrerupt brusc după mai bine de jumătate de an. Nu de alta, dar ultima ediție a fost pe 27 iulie, iar de atunci postul Intact a trebuit să se bazeze pe ediții best-of și câteva filmări realizate pentru a acoperi vacanța care urma în august.

Mirela Vaida a făcut anunțul mult așteptat. Acces Direct revine la Antena 1

Înapoi la muncă!! Luni, de la ora 17, revenim în direct la @acces_directoficial !! Să ne revedem sănătoși cu toții! #mirelavaida #live #backtowork #accesdirect #daily #redactie #dupavacanta #pregatiri”, a scris Mirela Vaida pe contul său de Instagram, postând și o fotografie alături de colegii din redacție.

ADVERTISEMENT

Fanii au reacționat imediat și au răsplătit-o cu mii de inimioare, semn că așteptau cu nerăbdare startul noului sezon. Cât despre Vulpița și Viorel, nici măcar coronavirusul nu a reușit să pună punct telenovelei presărate cu zeci de amenzi de la CNA.

Coronavirusul, regie ieftină? Cum a reacționat prezentatoarea Acces Direct

Încă nu am niciun simptom, sper nici să nu am. Într-adevăr e puțin frustrantă ideea de a te simți sănătos, dar de a fi nevoit să stai în casă.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, o să văd partea bună a lucrurilor: mă bucur de clipele pe care până acum le petreceam la muncă.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, pentru faptul că ne sunteți alături.

Știu că sunt și foarte multe critici, știu că foarte multă lume poate crede că e o regie ieftină. Eu spun că ăsta e cel mai mare pericol!”, a scris Mirela Vaida în urmă cu ceva timp, negând astfel acuzațiile potrivit cărora prezența coronavirusului în echipa emisiunii nu ar fi fost altceva decât o regie ieftină.

ADVERTISEMENT