Life

Mirela Vaida, veste pentru fanii Acces Direct. Ce surpriză le pregătește Antena 1

Mirela Vaida și-a anunțat fanii că o vor putea vedea și în luna august și că le-a pregătit mai multe surprize.
02.08.2021 | 14:41
Mirela Vaida veste pentru fanii Acces Direct Ce surpriza le pregateste Antena 1
ADVERTISEMENT

Dacă multe producții nu vor mai fi difuzate în luna august, Acces Direct nu va lipsi din grilă. Chiar dacă echipa va intra într-o binemeritată vacanță fanii au motive de bucurie.

Mirela Vaida, gazda emisiunii, a anunțat ediții speciale cu invitați speciali.

Mirela Vaida, veste pentru fanii Acces Direct. Ce surpriză le pregătește Antena 1

Echipa Acces Direct le-a pregătit fanilor o serie de surprize pentru luna august. În urmă cu câteva zile, Mirela Vaida anunța că peste trei săptămâni toată echipa va intra în vacanță, dar fanii nu au de ce să fie triști. Amfitrioana emisiunii a scris pe pagina sa de Facebook că vor fi difuzate ediții de colecție cu invitați de marcă.

ADVERTISEMENT

“Buna dimineața! Iată-ne și ăn luna august! Nu, nu plecam în vacanță încă! De fapt, Acces Direct nu ia vacanță!

Ba, dimpotrivă, am pregătit ediții de colecție cu invitați speciali: Cezara Dafinescu și Rodica Popescu-Bitănescu, (sărbătoritele lunii august).

ADVERTISEMENT

Elisabeta Lipa, Vasile Muraru si Valentina Fătu, Carmen Tănase, Gabriel Dorobanțu, Sida Spătaru (văduva lui Dan Spătaru), Maria Buza și muulți alții!! Fiți cu ochii pe noi vara asta!

Veți avea parte de momente emoționante și interviuri de excepție! Până atunci, ne vedem în direct, zilnic, ora 17, la @acces_directoficial Vă îmbrățișam cu drag!”, a scris Mirela Vaida pe pagina sa de socializare.

ADVERTISEMENT

Ce mesaje a primit Mirela Vaida

După anunțul făcut de prezentatoarea emisiunii Acces Direct, aceasta a primit o mulțime de mesaje de la fani.

“Vă urmăresc cu drag Doamna Mirela zi de zi sunteți minunați o să mă uit cu drag unde sunteți dumneavoastră mă uit cu mare drag sunteți prezentatoarea mea preferată vă admir foarte mult o zi frumoasă și o săptămână cu bucurii și sănătate pupicii”, a fost unul dintre mesaje.

ADVERTISEMENT

“Felicitări pt tot ce faci. Dumnezeu sa te întărească și să te țină tot așa înțeleaptă și curajoasă. Moldoveanca săritoare, ajutătoare și cu o inimă așa de mare și bună. Ține-o tot așa”, a scris un alt fan pe pagina de socializare a prezentatoarei.

“Foarte bine ca v-ați gândit și la noi, că toți pleacă în vacanță și noi nu mai avem la ce ne uita, vă mulțumesc!”, a fost un alt mesaj.

ADVERTISEMENT