Life

Mirela Vaida, vești despre noul sezon Acces Direct. Când se difuzează emisiunea și în ce zile

Mirela Vaida se află în vacanță, dar are informații prețioase despre Acces Direct, emisiunea pe care o moderează în prezent. Când revine pe sticlă blondina.
25.08.2022 | 21:03
Mirela Vaida vesti despre noul sezon Acces Direct Cand se difuzeaza emisiunea si in ce zile
Mirela Vaida, informații despre Acces Direct. Când are premiera și în ce zile apare pe sticlă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebra prezentatoare are vești despre noul sezon al show-ului. Fosta concurentă de la Te cunosc de undeva și artistă de muzică populară a spus când se difuzează emisiunea și în ce zile, dar și pe ce post de televiziune.

Mirela Vaida, informații despre Acces Direct. Când are premiera și în ce zile apare pe sticlă

Mirela Vaida a făcut marele anunț despre Acces Direct, care va reveni în atenția telespectatorilor în curând. Mai exact, cel mai nou sezon al show-ului va avea premiera în data de 29 august 2022, într-o zi de luni.

ADVERTISEMENT

Ca și până acum emisiunea se va difuza de luni până vineri, începând cu ora 16:00, la Antena Stars. Blondina nu va fi singura gazdă a acestei producții, ci va face echipă cu Adrian Velea, un jurnalist cu experiență în domeniu.

„Mai am doar câteva zile de vacanță până pe 29 august când începem un nou sezon Acces Direct, zilnic, de la ora 16, în direct, pe Antena Stars”, a scris Mirela Vaida pe Instagram, direct din vacanță.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, renumita prezentatoare promite un sezon incendiar, cu exclusivități, controversate, dar și multe alte subiecte neobișnuite și autentice pentru toți românii din țară, dar și din alte colțuri ale lumii.

Mirela Vaida, vacanță în Ravello: ”Cel mai frumos loc de pe pământ”

Mirela Vaida profită de ultimele zile de concediu înainte de a reveni la muncă și se distrează în Ravello, un loc pe care-l consideră cu totul special. Actrița pare că s-a îndrăgostit de localitatea din Italia, care are peisaje spectaculoase.

ADVERTISEMENT

Culorile, arhitectura și vremea perfectă pentru plimbări în aer liber, cu scuterul, sunt ”ingredientele” care nu lipsesc din sejurul frumoasei blondine perioada aceasta.

„Mă bucur de o escapadă plină de culoare, peisaje fermecătoare, mâncare bună, oameni liniștiți, bun gust în tot ce ne înconjoară, arhitecturi impresionante, soare și bună dispoziție!

ADVERTISEMENT

Așa cum vĂ spuneam, Ravello mi se pare cel mai frumos loc de pe pământ!”, a completat vedeta de la Antena Stars, în social media.

ADVERTISEMENT