Life

Mirela Vaida își dorește să devină mamă a patra oară: ”Fetiță vrem să fie. Am ales și nume”

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, a mărturisit că își dorește să devină mamă a patra oară. I-ar plăcea să mai aibă o fetiță și s-a gândit, deja, și la nume.
12.02.2022 | 12:46
Mirela Vaida isi doreste sa devina mama a patra oara Fetita vrem sa fie Am ales si nume
Mirela Vaida, pregătită să devină mamă și a patra oară. Sursa foto: Facebook Mirela Vaida
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida vrea să aibă o familie numeroasă. Deși în prezent este mamă a trei copii, o fetiță și doi băieți, nu se dă în lături nici de la al patrulea.

Prezentatoarea ”Acces Direct” a mărturisit că i-ar mai plăcea să aibă din nou o fetiță, căreia i-a ales și numele. Mirela Vaida își dorește ca până la 40 de ani să o aducă pe lume.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida ar putea deveni mamă a patra oară, în acest an

De asemenea, artista este conștientă că nu este ușor să crești mulți copii, de aceea a apelat la o bonă. Totodată, i-ar plăcea ca în acest an să devină mamă a patra oară, dezvăluia Mirela Vaida, într-un interviu din 2021.

”Râdeau şi colegii de mine, îmi spuneau să nu-mi iau vacanţe prea des, pentru că la mine se echivalează cu numărul de copii. Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor.

ADVERTISEMENT

Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident. Dar am zis că anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul.

Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi. Dacă mă întrebi ce vreau, îţi zic că vreau să mai aştept până la anul”, mărturisea Mirela Vaida, într-un interviu din 2021, pentru OkMagazine.

ADVERTISEMENT

Cine este soțul Mirelei Vaida

De mai bine de 11 ani, Mirela Vaida are o căsnicie frumoasă cu Alexandru Vaida. El este de profesie director comercial al unei companii și călătorește des prin țară.

Alexandru Vaida este o fire retrasă de lumina reflectoarelor și îi respectă meseria soției lui. ”Știe că eu ştiu că nu-şi doreşte să apară”, a mărturisit prezentatoarea despre partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT
Mirela Vaida si sotul ei
Mirela Vaida si sotul ei. Sursa foto: Facebook Mirela Vaida

 

”Nu face faţă. El nu apare în public şi ştie că eu ştiu că nu-şi doreşte să apară. Am pus vara asta o poză cu el şi a strâns foarte multe comentarii şi like-uri, e clar că lumea e dornică să-l cunoască. Dar el nu are cont pe reţelele de socializare, nu stă pe telefon decât cât să citească presa sau să vadă scorul unui meci.

Îl invidiez cumva, pentru că are timp mai mult să facă lucruri în viaţa reală. Dar mă lasă în pace, are încredere în mine, ştie că nu mă expun în mod indecent, îmi respectă meseria”, a mai precizat Mirela Vaida pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: