News

Miriam, o tânără româncă de 22 de ani, a fost ucisă de un bărbat băut și drogat. Plecase în Italia pentru o viață mai bună

Miriam avea doar 22 de ani, însă și-a găsit sfârșitul tragic după ce a fost lovită de un autoturism condus de un șofer beat și drogat.
02.11.2022 | 19:38
Miriam o tanara romanca de 22 de ani a fost ucisa de un barbat baut si drogat Plecase in Italia pentru o viata mai buna
Accident în Italia, o româncă a murit. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Mașina era condusă de un bărbat drogat și băut, care nu a putut evita impactul, lucru confirmat de polițiștii ajunși la fața locului.

Miriam, româncă ucisă de un șofer drogat în Italia

Plecată în Italia pentru a avea o viață mai bună, Miriam a fost ucisă chiar în noaptea de Halloween. Paradoxal, fata se întorcea de la o petrecere unde sărbătorea Ziua Morților, alături de alți prieteni.

ADVERTISEMENT

Conform România TV, femeia era stabilită în Italia și avea planuri mari de viitor. Sfărșitul i-a fost grăbit în noaptea de 31 octombrie, când mergea pe jos spre casă, pe Via Vittorio Veneto din Roma.

La un moment dat a fost surprinsă de o mașină care circula cu viteză, haotic, și spulberată. Șoferul în vârstă de 23 de ani se afla sub influența alcoolului, însă era și drogat.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au constatat că impactul a fost atât de puternic, încât tânăra nu a avut nicio șansă reală de supraviețuire. Șoferul regretă fapta și spune că românca i-a apărut brusc în față, fără niciun avertisment, astfel că nu a avut timp să reacționeze.

Înainte de accident, Miriam se certase cu iubitul , potrivit familiei. La fața locului, polițiștii au găsit un laptop și alte lucruri personale ale tinerei.

ADVERTISEMENT

Născută în Constanța, tânăra a plecat la muncă în Italia alături de mamă și iubit. Lucra ca barmaniță alături de prietenul său și îi plăcea foarte mult să citească și să călătorească. Părinții spun că tânăra își dorea foarte mult să urmeze cursurile facultății de criminologie din Padova.

Tot în Italia, o româncă a fost ucisă de către soțul său, un cetățean albanez. Alexandra Elena Mocanu era căsătorită cu cel care a ucis-o, Avni Mecje.

ADVERTISEMENT

Crima a avut loc în Bolzano, unde femeia lucra ca barmaniță, într-un centru comercial al orașului. Vecinii spun că au auzit strigăte din apartamentul de la etajul cinci unde locuia victima alături de soț.

Cadavrul a fost descoperit după câteva zile, fiind alarmați de fratele suspectului. Potrivit unor surse din anchetă corpul femeii era acoperit de răni, însă acestea nu au fost lăsate de o lamă. Polițiștii cred că femeia a fost bătută cu un obiect contondent până a murit, însă soțul suspect a fugit în Albania.

ADVERTISEMENT