Fotbal intern

Alarmă la CFR: “Vrem banii! Jucătorii sînt neplătiţi”

CFR Cluj se află la trei puncte de liderul Steaua, însă situaţia financiară a clubului din Gruia este una foarte grea. Vasile Miriuţă a explodat în cadrul unei conferinţe de presă, somînd...
25.10.2014 | 08:56
Alarma la CFR Vrem banii Jucatorii sint neplatiti
ADVERTISEMENT

CFR Cluj se află la trei puncte de liderul Steaua, însă situaţia financiară a clubului din Gruia este una foarte grea. Vasile Miriuţă a explodat în cadrul unei conferinţe de presă, somînd conducerea să plătească jucătorilor şi staff-ului său salariile restante.

“Din discuţiile pe care le-am avut cu domnul preşedinte, luna viitoare, probabil, se vor face nişte plăţi. Dacă e sigur? Sigur în viaţa asta eşti doar atunci cînd te duci la doi metri sub pămînt, în rest nu e nimic sigur pe lumea asta. Jucătorii trebuie să fie plătiţi, la fel şi antrenorii. După aceea se poate interpreta, patronii de echipe să zică, uite, la CFR se face performanţă fără bani. Nu e adevărat! Ceea ce se întîmplă la noi, acum, e doar un caz la multe cazuri. Repet, jucătorii şi antrenorii trebuie plătiţi. De aia muncim, venim dimineaţa şi plecăm seara. Nu trebuie să devină un alibi pentru alte cluburi, uitaţi, se poate face performanţă şi fără bani”, a spus tehnicianul lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

“Dacă vin trei jucători ne batem la titlu”

Antrenorul formaţiei din Gruia susţine că dacă se vor rezolva problemele financiare şi se vor efectua transferuri sînt şanse mari ca “alb-vişiniii” să se lupte pentru cîştigarea titlului. “N-am spus niciodată că sîntem favoriţi la titlu. Ştiu foarte bine ce gestionez aici, mai bine ca oricare. Favorite sînt Steaua, Astra şi Petrolul, noi avem a patra şansă. Dacă se rezolvă problemele şi vin doi, trei jucători buni, atunci ne putem bate cu oricine. Dacă nu se rezolvă, nu avem nici o şansă la titlu, doamnelor şi domnişoarelor! Să fie clar! Guima spunea că obiectivul era la început evitarea retrogradării? Nu ştiu, eu n-am avut un asemenea obiectiv. Acum am obiectiv locurile 1-4. Dar poate Guima n-a înţeles bine româneşte şi la el a ajuns cu retrogradarea”, a spus Miriuţă.

“Sînt jucători care trăiesc din salariul de la CFR”

Miriuţă susţine că are o situaţie financiară bună şi că nu depinde de salariul de la CFR Cluj. Însă a dezvăluit că există fotbalişti care au mare nevoie de sumele stipulate în contractele semnate. “Cînd m-am dus la Budapesta, m-a întrebat fiică-mea ce i-am adus! Nu că n-am bani, am bani să-i cumpăr. Dar sînt unii care n-au bani şi trăiesc din banii ăştia. O să spun tot timpul ce cred. Mie nu mi-e frică de nimeni în lumea asta. Fotbalul n-a început cu Miriuţă la CFR! Nu vreau să îşi bată nimeni joc de jucătorii mei! Unde voi antrena nimeni nu-şi va bate joc de jucătorii mei”, a spus Miriuţă, conform stiridesport.ro.

ADVERTISEMENT

“Reghe joacă pe un milion primă? Eu m-aş mulţumi şi cu 2.000!”

În final, Miriuţă şi-a permis să glumească pe seama faptului că Reghecampf are prime incredibile în cazul în care va cîştiga trofee cu Al Hilal. “Reghe joacă pe un milion primă? Eu m-aş mulţumi şi cu 2.000 de euro dar şi jucătorii mei să ia 2.000”, a spus tehnicianul, care a evitat să comenteze ce persoană ar fi potrivită să fie selecţionerul echipei naţionale. “Nu ştiu pe cine să pună antrenor la Naţională. Eu am contract, nu pot pleca. Interimar? Ştiţi ce, nu m-am gîndit! Am şi aşa 100 de probleme pe cap”, a spus Miriuţă.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!