Video. Miriuţă, detalii despre situaţiile lui Palic şi Torje!

Daniel Vlad   
în Stiri sportive
05/02/2018, 10:39
Video. Miriuţă, detalii despre situaţiile lui Palic şi Torje!

Vasile Miriuţă a spus după partida Dinamo-Craiova, scor 2-2, că i-ar fi plăcut dacă transferurile lui Palic şi Torje s-ar fi făcut mult mai devreme, deoarece în aceste condiţii ar fi putut să beneficieze de serviciile celor doi fotbalişti în perioada cantonamentului din Cipru. Dar antrenorul dinamoviştilor este convins că ambii jucători s-au pregătit separat în pauza de iarnă.

Miriuţă a dezvăluit şi din ce motiv Palic încă nu s-a antrenat cu Dinamo, dar şi de ce Torje nu a putut să fie trecut pe foaia de joc pentru partida împotriva Craiovei. “Încă nu m-am putut baza pe Palic şi Torje. Spre exmplu Palic nici nu s-a antrenat cu noi. El a făcut doar o alergare separat. Nu am vrut, dar nici el nu a vrut să rişte vreo ruptură sau un alt fel de accidentare”, a spus Miriuţă.

“Palic face luni vizita medicală!”

Vasile Miriuţă a anunţat când se va antrena Palic sub comanda sa. “Nu s-a dorit ca Palic să rişte vreo accidentare, deoarece luni el va efectua vizita medicală. Dacă va trece cu bine peste vizita medicală, atunci de marţi îl voi avea pe Palic sub comanda mea la antrenamente. Lui Torje încă nu i-a venit cartea verde. Sper să îi vină cartea verde din Turcia cât mai repede deoarece vreau să mă bazez sută la sută pe el.

Mi-ar fi plăcut să îi am pe aceşti doi jucători mai devreme la echipă. După părerea mea transferurile respective s-au făcut cam târziu. Doream să îi pot antrena eu în cantonamentul din Cipru pe Torje şi Palic, dar eu sunt convins că ei sunt doi fotbalişti profesionişti şi s-au antrenat separat în pauza de iarnă. Noi avem nevoie cât mai repede de serviciile lor, deoarece dorim să prindem play-off-ul”, a spus Miriuţă.

Închide ×