Avertismentul lui Miriuţă: "Atenţie la Mitriţă şi Gustavo!"

Miriuta, Gabi Torje, Dinamo, Stefan cel Mare

Vasile Miriuţă spune că Gustavo şi Mitriţă vor fi cei mai periculoşi jucători ai oaspeţilor în Craiova - Dinamo

Dinamo este gata pentru partida cu CS U Craiova care se va disputa, duminică seară, de la ora 20:45, iar Vasile Miriuţă a anunţat şi cine o să fie căpitanul echipei din Ştefan cel Mare, dar a vorbit şi despre meciul cu oltenii. "Meciul cu Craiova e cel mai important, contează mult sprijinul suporterilor. Ştim cu toţii, echipă bună, joacă fotbal frumos, jucători buni. Jucăm acasă şi trebuie să câstigăm acest joc!", a spus Miriuţă.

Vasile Miriuţă a vorbit şi despre omul care o să fie căpitan de echipă la Dinamo. "Jucătorii sunt bine din toate punctele de vedere, la mine nici nu se pune problema să nu fiu bine. Sper că Torje să fie apt de joc cât mai repede. Nu mă gândesc să îi dau banderola, Sergiu Hanca e căpitanul lui Dinamo. Palic va face luni vizita medicală", a spus Miriuţă.

"Au înlocuitori pentru Băluţă!"

Vasile Miriuţă a vorbit şi despre valoarea jucătorilor de la Craiova. Acesta consideră că nu prea o să conteze absenţa căpitanului oltenilor, Alexandru Băluţă. "Ei au jucători de valoare în faţă, lipseşte Băluţă, trebuie să avem grijă de cei din faţă, Mitriţă, Gustavo. Trebuie să ne facem jocul nostru şi dacă vom respecta ce am făcut la antrenament, vom pune mari probleme.

Nu ne uităm pe tabelă,  meciul se joacă pe teren şi cu siguranţă, cei de la Craiova au înlocuitori pentru Băluţă. Să intrăm noi în play-off, apoi vom vedea. Ştim cu toţii că azi ar fi fost ziua lui Hâldan, ne pare rău că nu este printre noi, dar vom face tot ce depinde de noi ca să câştigăm. Îi vom dedica victoria lui Cătălin Hâldan", a încheiat Miriuţă.