Fotbal intern

Anunţ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu cartea verde a lui Torje

Vasile Miriuţă a mărturisit că Dinamo are doar varianta victoriei împotriva Concordiei şi a oferit ultimele amănunte despre Gabi Torje şi Sergiu Hanca.
Autor: Daniel Vlad | 06.02.2018 | 17:33
Anunţ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu cartea verde a lui Torje

Vasile Miriuţă a mărturisit pentru FANATIK.RO că aşteaptă cu mare interes partida de la Chiajna, deoarece jocul împotriva fostei sale echipe este aproape decisiv pentru calificarea lui Dinamo în play-off. Antrenorul echipei din Ştefan cel Mare speră că o să se bazeze şi pe Gabi Torje, împotriva Concordiei, iar cu căpitanul Sergiu Hanca a avut o discuţie privată după prestaţia slabă a acestuia din partida împotriva Craiovei.

Mă doare şi acum că nu am învins Craiova, deoarece erau favorabile şi unele rezultate înregistrate de echipele cu care noi ne batem pentru play-off. Dar trebuie să recunosc că oltenii au jucat foarte bine, iar dacă ei făceau 3-1, atunci nu cred că mai aveam posibilitatea să obţinem nici măcar un punct. Chiar şi aşa noi am fost aproape de victorie”, a spus Miriuţă.

“Aşteptăm marţi seară cartea verde a lui Torje!”

Vasile Miriuţă a vorbit pentru FANATIK.RO despre ce aşteptări are de la partida împotriva Concordiei Chiajna, dar a oferit şi ultimele amănunte despre situaţiile lui Hanca şi Torje. “Gabi Torje s-a antrenat deja sub comanda mea, iar marţi seară aşteptăm să îi sosească cartea verde din Turcia. Dacă o să o primim la timp, atunci Gabi o să fie oprit în lot pentru meciul împotriva Concordiei.

Acest meci este aproape decisiv pentru noi. Nu avem voie să facem paşi greşiţi, deoarece mai sunt şi alte echipe care se pot califica în play-off înaintea lui Dinamo. Nu contează că eu am antrenat la Chiajna, pentru că eu sunt convins că foştii mei elevi vor avea ambiţie mare împotriva echipei mele actuale. Am avut o discuţie şi cu Sergiu Hanca. El a recunoscut că nu a prins o seară bună în meciul împotriva Craiovei şi era supărat că fost huiduit de fani. Nimănui nu îi convine să fie huduit spectatori, dar asta e viaţa antrenorilor şi fotbaliştilor. Momentan Hanca rămâne căpitanul nostru, iar eu am încredere în el“, a spus Miriuţă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!