Miriuţă, după plecarea lui Nedelcearu: “Fiecare jucător e de vânzare”

Mirela Apostol   
în Dinamo
15/02/2018, 07:52
Miriuţă, după plecarea lui Nedelcearu: “Fiecare jucător e de vânzare”

Formaţia din Ştefan cel Mare rămâne fără Ionuţ Nedelcearu chiar înainte de derby-ul cu FCSB! Fundaşul a fost vândut în Rusia, la Ufa, locul şase în campionat, iar “câinii” vor încasa suma de 600.000 de euro în shimbul său (VEZI DETALII AICI).

Vasile Miriuţă a vorbit despre pierderea lui Nedelcearu şi spune că la FC Dinamo Bucureşti orice jucător este de vânzare şi dă exemplul cluburilor mari din Europa: “Fiecare jucător este de vânzare. Au fost jucători mari care au plecat, uitaţi-vă la exemplul Neymar. Jucătorul a vrut să plece chiar dacă are doar 22 de ani. Ştiam că sunt discuţii şi mi-am dat acordul. Şi jucătorul şi-a dorit să plece. Nedelcearu este un jucător foarte bun”, a declarat Vasile Miriuţă.

Cine joacă în derby

Miriuţă a purtat un dialog telefonic în care a vorbit cu Dinu Gheorghe despre Sergiu Hanca. jucător care a stat pe bară în meciul lui Dinamo din Liga 1 Betano, cu Chiajna, urmînd să-l introducă înd erby, duminică: “Nu ştiam că a jucat şi fundaş stânga. Nu este un jucător să-l dau la o parte, mă bazez pe el. A fost decizia mea să nu joace la partida cu Chiajna, dar poate juca cu FCSB”, a încheiat Miriuţă.

Partida Dinamo – FCSB se va juca duminică, de la ora 20:45, şi va fi trnsmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Închide ×