De ce a renunţat Miriuţă la Rivaldinho şi de ce nu l-a vrut pe Palic

Iuliana Spirache, Silviu Ghering
in Stiri sportive
12/01/2018, 20:03
De ce a renunţat Miriuţă la Rivaldinho şi de ce nu l-a vrut pe Palic

Vasile Miriuţă a vorbit despre Dan Nistor şi a dezvăluit pe ce post va juca mijlocaşul în vârstă de 29 de ani, Mai mult, antrenorul din “Ştefan cel Mare” a explicat de ce a renunţat la Rivaldinho şi a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO, conform căreia Antun Palic a fost refuzat de el – vezi detalii.

…despre Dan Nistor: Mi-am dorit ca Dan să revină la Dinamo. Am spus asta şi când am ajuns la Dinamo. El va veni la antrenament de mâine şi o să ne ajute foarte mult. Nu o să dăm niciun jucător la schimb. Eu cred că o să vină definitiv. Nu ştiu dacă o să se plătească vreun ban, conducerea ştie asta. Nistor este unul dintre jucătorii foarte importanţi. Mă bucur enorm că s-a întors la noi. Sper ca să am o relaţie bună cu Dan Nistor. Nu îmi fac probleme. O să am o discuţie cu el mâine, o să discutăm între patru ochi anumite lucruri şi sunt sigur că nu o să avem probleme. Am vorbit cu Dan Nistor la telefon decâteva ori şi i-am zis că-l aştept cu braţele deschise. Am tot ce îmi trebuie acum. Nu mă pot plânge. Nistor poate juca în spatele vârfului.”

Miriuţă nu crede în problemele de sănătate ale lui Penedo

…despre Mincă şi Penedo: Am mai vorbit cu Mincă pentru că am rămas în relaţii foarte bine. Nu a fost vorba ca să vină. Îl aşteptăm pe Penedo ca să se întoarcă. Azi trebuia să sosească. Nu a fost la antrenamentul de azi, aştept să văd mâine dimineaţa. Penedo a trimis nişte mesaje că are probleme medicale. Eu spun mereu ceea ce am de spus. El mi-a zis prima dată că vrea să întârzie câteva zile, acum i s-a făcut rău… O să am o discuţie cu el. Eu îl aştept în seara asta. Sper să nu fi slăbit prea mult. Îl aşteptăm să vină cu câteva acte medicale. A stat cinci zile în spital”

…despre Palic: “Nu i-am zis „pa” lui Palic, dar eu nu o să trag niciodată de un jucător. Dacă el a jucat la 3-4 capete, înseamnă că nu şi-a dorit cu adevărat să revină la Dinamo. El este un jucător bun, dar nu l-am putut aştepta la infinit”

…despre Rivaldinho: “Se confruntă cu o problemă medicală, iar în atac a revenit Daniel Popa, un jucător mai bun. Eu am nevoie de jucători care să fie 100% apţi de efort şi joc. Nu vreau să spun dacă am fost mulţumit sau nu. El a încercat să îşi facă treaba, dar nu a avut reuşite”

Miriuţă pariază pe Monroy şi Pesic

…despre Pesic: Este un jucător foarte bun, iar băieţii l-au primit foarte repede între ei  ca pe unul de-al lor. O să ne ajute foarte mult. Sigur o să fie titular pe viitor. Salomao e suspendat în prima etapă. El trebuie să-şi câştige postul de titular în următoarea perioadă. Eu o să fiu alături de Pesic şi o să-i dau şanse pentru că mi l-am dorit”

…despre Monroy: “Nu a mai jucat de vreo şapte luni, e adevărat, dar o să vedeţi că o să fie între primii trei mijlocaşi centrali din ţară. El s-a antrenat în Spania cu o echipă din liga a treia. I-am făcut nişte teste şi este la fel de bine pregătit ca ceilalţi jucători pe care îi am la dispoziţie”