Fotbal intern

Nemulţumirile lui Miriuţă. Atac la Nemec. “Nişte boli moderne!”

Vasile Miriuţă a comentat în legătură cu toate întâmplările şi problemele de la FC Dinamo Bucureşti.
14.12.2017 | 08:04
Nemultumirile lui Miriuta Atac la Nemec Niste boli moderne

Antrenorul echipei FC Dinamo Bucureşti, Vasile Miriuţă, a recunoscut că există un interes din partea ruşilor de la Anji Mahacikala pentru Paul Anton – vezi detalii aici, dar susţine că negocierile nu s-au finalizat, iar oficialii celor două formaţii urmează să mai poarte câteva runde de discuţii în legătură cu plecarea căpitanului din “Groapă”. Mai mult, Miriuţă a dezvăluit că a urmărit mai mulţi jucători în cursul zilei de miercuri şi că este interesat şi de fotbalişti din străinătate.

“Sunt nişte discuţii pentru Paul Anton, dar nu e nimic concretizat. Conducerile celor două cluburi urmează să vorbească între ele, dar nu e nimic sigur. Am vorbit cu cei din departamentul de scouting, chiar am urmărit nişte fotbalişti azi, la Săftica, avem nişte jucători în vedere. Urmărim jucători din campionatul intern şi din străinătate”, a spus Miriuţă la Pro X.

Miriuţă recunoaşte că are probleme cu atacanţii la Dinamo

Mai mult, Vasile Miriuţă a vorbit despre problemele atacanţilor de la FC Dinamo Bucureşti, cei care nu au reuşit să-şi treacă numele pe tabela de marcaj foarte des şi îşi pune toate speranţele în Rivaldinho pentru meciul cu ACS Politehnica Timişoara.  “Atacanţii noştri nu au marcat foarte mult, asta e o problemă. Ocazii au fost la fiecare joc. Sper ca Rivaldinho să spargă gheaţa în meciul de la Timişoara. I-am dat şanse lui Bokila, au fost jocuri când a intrat bine, la fel cum au fost şi jocuri în care a intrat mai puţin bine. Sper să înceapă să marcheze.”

Vrea ca Dinamo să joace pe Arena Naţională

Cea mai mare dorinţă a antrenorului de la FC Dinamo Bucureşti este ca trupa “câinilor” să evolueze pe “Arena Naţională” începând cu primăvara anului viitor, dar şi de a avea câţi mai mulţi fani la stadion.”Îmi doresc să jucăm pe Arena Naţională, până acum acest lucru nu s-a putut. Sper ca acele jocuri din primăvară să le jucăm acolo. Una e să joci cu 10-15.000 de fani, alta e să joci cu 1.000. Îmi doresc să jucăm acolo şi cred că acest lucru se va întâmpla”

Înţepăturile lui Miriuţă pentru Adam Nemec

Vasile Miriuţă nu a uitat nici de Adam Nemec, atacant care va intra în ultimele şase luni de contract începând cu finalul anului actual şi recunoaşte că şi-ar dori ca acesta să rămână în continuare în “Ştefan cel Mare”. Mai mult, antrenorul “câinilor” nu a ezitat să trimită săgeţi către Adam Nemec în legătură cu pubalgica despre care spune fotbalistul că îi dă bătăi de cap“Sper ca Nemec să rămână la noi şi să ne ajute în continuare. Eu nu înţeleg ce e pubalgia (n.r. afecţiunea de care suferă slovacul), pe vremea mea nu exista aşa ceva. Sunt nişte boli moderne.”

33 de puncte are FC Dinamo Bucureşti după primele 21 de etape din Liga 1 Betano