Miriuţă, declaraţie de dragoste pentru FCSB! Cine e febleţea

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
13/02/2018, 20:15
Miriuţă, declaraţie de dragoste pentru FCSB! Cine e febleţea

Tehnicianul dinamovist a mărturisit că este încântat de jocul lui Constantin Budescu şi consideră că este principalul pericol pentru formaţia sa în derby-ul care va avea loc loc duminică, de la ora 20:45.

”Îmi place cum joacă FCSB, este o formaţie puternică. Mă uit la meciurile doar când joacă Budescu. Este un fotbalist de mare calitate”, a declarat Vasile Miriuţă marţi seară la un post de televiziune, după ce Gigi Becali a anunţat că o vrea pe Dinamo în play-off.

Miriuţă poate prinde play-off-ul cu Dinamo dacă o bate pe FCSB

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB va avea loc duminică, de la ora 20:45, pe Arena Naţională. Steaua este deja calificată în play-off, dar vrea să ţină aproape de liderul CFR Cluj, în timp ce echipa lui Miriuţă poate prinde play-off-ul cu o victorie.

În tur, FCSB s-a impus cu scorul de 1-0, golul victoriei fiind marcat de Marko Momcilovic, în urma unei faze fixe. Pentru Steaua, derby-ul cu Dinamo urmează la doar 3 zile după meciul tur din Europa League împotriva lui Lazio.

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.