Fotbal intern

Miriuță e fericit după victoria cu Iași: „Am încredere în toată lumea că ne vom salva de la retrogradare”

03.03.2019 | 19:25
Miriuta e fericit dupa victoria cu Iasi Am incredere in toata lumea ca ne vom salva de la retrogradare
ADVERTISEMENT

Hermannstadt a învins-o pe Poli Iași cu 2-0 și va încheia sezonul regulat pe locul 8. A fost prima victorie a sibienilor din 2019, care au avut parte de un program infernal, cu jocuri împotriva primelor trei clasate din Liga 1 Betano.

Miriuță e fericit după victoria cu Iași

Chiar dacă echipa sa va juca toate meciurile de acasă din play-out tocmai la Pitești, Vasile Miriuță este încrezător că sibienii se vor salva de la retrogradare. În plus, Miriuță i-a schimbat postul în teren lui Popovici, pe care îl consideră mijlocaș. Jucătorul i-a confirmat așteptările și a deschis scorul în partida cu Iași.

ADVERTISEMENT

„A început play-out-ul cu un meci mai devreme pentru noi. Îi felicit pe băieți. Au muncit, s-au luptat și au câștigat. Avem 14 jocuri în care trebuie să facem multe puncte. Fiecare meci va conta, nimeni nu va risca. Am mare încredere în staff-ul meu, în jucători, în mine, cred că ne vom salva. Sergiu Popovici e mijlocaș, n-a fost niciodată fundaș. Bravo lui, bravo pentru toată echipa. Toți merită laude” – a spus Vasile Miriuță la TV Digi Sport.

Hermannstadt a terminat pe locul 8
Hermannstadt a terminat pe locul 8

De altfel, și Popovici a declarat la finalul partidei că se simte mult mai bine din postura de mijlocaș decât din postura de fundaș, așa cum era utilizat în perioada petrecută la Dinamo, echipă de care s-a despărțit pe ușa din spate, Mircea Rednic dându-l afară nemulțumit de realizările sale de pe teren.

ADVERTISEMENT

„E o victorie meritată. Am muncit mult, am avut multe ocazii și am marcat de două ori. Îmi place mai mult să joc în atac. Îmi place să atac poarta” – a spus Sergiu Popovici la TV Digi Sport.