Fotbal intern

Are bagajele făcute. “Nu mă opun dacă îmi spune că vrea să plece!”

Vasile Miriuţă este gata să se despartă de un jucător care a fost adus de Cosmin Contra.
15.12.2017 | 09:52
Are bagajele făcute.
ADVERTISEMENT

Jeremy Bokila a decis să vină la FC Dinamo Bucureşti pe 4 septembrie 2017, după ce a trecut pentru o scurtă perioadă pe la CFR Cluj, dar atacantul în vârstă de 28 de ani nu a reuşit să impresioneze în tricoul echipei din “Ştefan cel Mare”. Astfel, Vasile Miriuţă, antrenorul lui Dinamo, este pregătit să se despartă de congolez.

Vasile Miriuţă a fost întrebat pe cine ar alege între Adam Nemec, jucător care va intra în ultimele şase luni de contract la începutul lui 2018, şi Jeremy Bokila, iar antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti nu a stat foarte mult timp pe gând. Acesta a mărturisit că nu se va opune dacă congolezul îi va spune că doreşte să plece.

Vasile Miriuţă îl preferă pe Adam Nemec

”Îl vreau pe Nemec, avem nevoie de el, este un marcator. Problema la Bokila este că nu poate pleca, pentru că a jucat deja la două echipe ăn acest sezon, la CFR şi la Dinamo. Nu se mai poate întoarce decât la Cluj sau să plece în China. Dacă vine la mine şi-mi spune că vrea să plece, nu mă opun”, a mai spus Miriuţă, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 200.000 de euro, Jeremy Bokila a ajuns la un acord cu FC Dinamo Bucureşti pentru un contract valabil până pe 30 iunie 2018, dar în cele 17 meciuri jucate pentru echipa din “Ştefan cel Mare” a reuşit să înscrie un singur gol şi a oferit o pasă decisivă.

200.000 de euro este cota lui Bokila, conform transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri