Fotbal intern

Înlocuitorul lui Steliano vine de la CFR Cluj. Miriuţă: “E o opţiune!”

Steliano Filip a plecat la Hajdul Split, iar Vasile Miriuta deja i-a găsit un înlocuitor.
24.01.2018 | 18:39
Inlocuitorul lui Steliano vine de la CFR Cluj Miriuta E o optiune
ADVERTISEMENT

Update.  Vasile Miriuţă a recunoscut că este interesat de Alexandru Vlad şi că acesta poate fi o soluţie pentru înlocuirea lui Steliano Filip. “Vlad este o opţiune. Voi discuta cu patronul şi voi lua o decizie. N-am discutat cu cei de la CFR încă, dar e o şansă să vină!”


Dinamo a ajuns la un acord cu Hajduk Split pentru transferul lui Steliano Filip, iar jucătorul va pleca marti spre Croaţia pentru a face vizita medicală şi a semna contractul. Vasile Miriuţă s-a pregătit pentru plecarea internaţionalului român şi i-a găsit un înlocuitor în Liga 1 Betano.

ADVERTISEMENT

Alexandru Vlad, jucătorul celor de la CFR Cluj, este pe lista lui Vasile Miriuţă pentru a-l înlocui pe Steliano Filip. Românul a fost în 2015 rezervă în finala Europa League pierdută de Dnepr în faţa Sevillei, scor 2-3, iar acum poate ajunge în “Ştefan cel Mare”.

Alexandru Vlad a jucat în 4 meciuri pentru CFR Cluj

Deşi în ultima perioadă nu a jucat foarte mult, Alexandru Vlad ar urma să ocupe postul de titular la FC Dinamo Bucureşti pe flancul stâng. În prima parte a sezonului 2017-2018, fotbalistul în vârstă de 28 de ani a jucat în 4 meciuri pentru CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Nu e prima dată când Vasile Miriuţă îl doreşte pe Alexandru Vlad de la CFR Cluj. La finalul anului 2017, antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti şi-a arătat interesul pentru fundaşul liderului din Liga 1 Betano, iar “câinii” îşi doreau ca fotbalistul să ajungă în “Ştefan cel Mare” sub formă de împrumut sau definitiv – vezi detalii.

Pe parcursul carierei, Alexandru Vlad a mai jucat pentru Săgeata Năvodari, Curtea de Argeş, Pandurii Târgu Jiu, Dnepr şi CFR CLuj. A debutat la echipa naţională a României pe 2 februarie 2013 într-un meci amical disputat împotriva Poloniei, scor 4.-1, în deplasare.

ADVERTISEMENT

300.000 de euro este cota lui Vlad, conform transfermarkt.com