Fotbal intern

Miriuţă îl ameninţă pe Nemec. “Am discutat ca de la neamţ la neamţ”

Antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, Vasile Miriuţă, încearcă să adune "cioburile" imaginii echipei din Ştefan cel Mare şi să le asambleze la loc pentru a forţa îndeplinirea obiectivului...
02.11.2017 | 00:01
Miriuta il ameninta pe Nemec Am discutat ca de la neamt la neamt
ADVERTISEMENT

Antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, Vasile Miriuţă, încearcă să adune “cioburile” imaginii echipei din Ştefan cel Mare şi să le asambleze la loc pentru a forţa îndeplinirea obiectivului stabilit pentru acest sezon, calificarea în “play-off”-ul Ligii 1 Betano.

“Avem şanse să mai prindem play-off-ul doar dacă batem etapa viitoare, la Mediaş”, recunoaşte tehnicianul “câinilor”, care îşi doreşte ca toţi fotbaliştii din lot să fie concentraţi la maxim pentru respectiva partidă, inclusiv slovacul Adam Nemec, curtat intens în ultimul timp de FCSB. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Miriuţă nu crede că Filip va mai fi convocat la naţională

“Cu Nemec am avut o discuţie miercuri, ca de la neamţ la neamţ… glumesc, niciunul dintre noi nu e neamţ, dar nu ştiu ce a înţeles. Voi mai discuta şi mâine încă odată, ca de la bărbat la bărbat. El trebuie să fie cu mintea doar aici, de aici îşi ia banii, nu de la naţională, trebuie să-şi facă datoria faţă de Dinamo până la capăt”, a spus Miriuţă.

Tehnicianul a recunoscut că, la ora actuală, Steliano Filip nu ar trebui să mai fie în vederile echipei naţionale, mai ales după episodul “Beţie la Piatra”. “Faptul că nu a fost chemat de Contra şi Mutu la FRF pentru discuţii înseamnă că, la ora actuală, Steliano nu mai este în vederile lui Cosmin Contra, iar ceilalţi doi tineri talentaţi, de mare perspectivă, Nedelcearu şi Costache, vor mai fi convocaţi”, a încheiat Miriuţă.

ADVERTISEMENT