Fotbal intern

Miriuță, mesaj pentru Dică. “Nu îl chinuiți pe Jakolis fundaș dreapta”

11.07.2018 | 18:01
Miriuță, mesaj pentru Dică.
Miriuță, mesaj pentru Dică. Mijlocașul roș-albaștrilor în tricoul echipei FCSB

Miriuță, mesaj pentru Dică. Vasile Miriuță, fostul antrenor al lui Jakolis de la CFR Cluj, este de părere că Nicolae Dică nu trebuie să îl folosească pe fotbalistul croat pe postul de fundaș dreapta la FCSB.

Antonio Jakolis a revenit la FCSB în această vară, iar fotbalistul croat a mărturisit că își dorește să se impună sub comanda lui Nicolae Dică. “Sunt fericit că m-am întors aici. Am petrecut un an în străinătate. A fost o experienţă bună. Acum am revenit. Ştiu că trebuie să muncesc mult pentru a prinde echipa, pentru a fi în primul 11 sau pe bancă. Vreau să rămân aici, dar nu depinde doar de mine. Depinde şi de antrenor, de cei din conducere, de domnul Argăseală, de domnul Becali. Vom vedea ce va fi”, a declarat Antonio Jakolis.

Miriuță, mesaj pentru Dică. “Nu îl chinuiți pe Jakolis fundaș dreapta”

Însă, după ce Nicolae Dică l-a folosit pe Jakolis mijlocaș dreapta în ultima partidă de verificare  FCSB-Paok, Vasile Miriuță, fostul antrenor al jucătorului croat, de pe vremea în care acesta evolua la CFR Cluj, îl sfătuiește pe “Dicanio” să nu îl mai scoată din echipă pe Jakolis. Iar postul pe care dă cel mai bun randament este cel de mijlocaș dreapta. În partida cu FC Brugge, antrenorul vicecampionilor României l-a folosit pe Jakolis fundș dreapta.

Miriuță, mesaj pentru Dică. “Nu îl chinuiți pe Jakolis fundaș dreapta”

Vasile Miriuță a măturisit pentru FANATIK.RO că în opinia lui Jakolis este unul dintre cei mai buni mijlocași din fotbalul românesc. “Mă bucur că Jakolis a revenit în România. Nu vreau să par că îi dau sfaturi lui Dică, dar eu consider că el nu trebuie să îl chinuie pe Jakolis pe postul de fundaș dreapta așa cum l-a folosit în amicalul cu Brugge. Eu îl știu bine pe Jakolis, l-am avut fotbalist la CFR Cluj, iar el dă cel mai bun randament pe postul de mijlocaș dreapta. Are viteză și o tehnică foarte bună. Este disciplinat tactic și nu trebuie să îi spui de două ori cum să joace. Este un băiat de caracter care ajută grupul atât în vestiar cât și pe teren. Jakolis nu trebuie folosit pe postul de fundaș dreapta. Și așa el din poziția de mijlocaș are disponibilitate la efort și poate să facă ambele faze la fel de bine. Eu sper că Nicolae Dică o să îi dea șanse să se impună în primul 11” a spus Miriuță.

“Am avut oferte din țările arabe”

Vasile Miriuță a vorbit pentru FANATIK.RO și despre situația sa. “Momentan nu mai am nici o ofertă. Am avut două oferte din țările arabe, dar am preferat să nu mă îngrop prin nisipurile din deșert. Mai stau puțin și sper că voi prinde o altă ofertă care să mă mulțumească din toate punctele de vedere”, a spus Miriuță.

1 milion de euro este cota pe transfermarkt a lui Jakolis

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri