Vasile Miriuţă, nemulţumit de atacanţii săi. Ce jucători au fost criticaţi: "Este important!"

Dinamo, Concordia Chiajna, Vasile Miriuta, Liga 1 Betano

Vasile Miriuţă, antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti, a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat echipa sa în timpul meciului cu Juventus Bucureşti, din etapa a 14-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, scor 3-0. Miriuţă susţine că jucătorii săi au probleme din cauza gazonului de pe stadionul din "Ştefan cel Mare", care arată deplorabil.

Mai mult, acesta s-a arătat deranjat de faptul că atacanţii din lotul lui FC Dinamo Bucureşti nu au reuşit să înscrie mai multe goluri în ultimele meciuri ale formaţiei patronate de Ionuţ Negoiţă. Totodată, antrenorul "câinilor" îşi menţine declaraţia, conform căreia va băga mâna adânc în buzunar pentru a le plăti jucătorilor tineri o vacanţă exotică. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Vasile Miriuţă, nemulţumit de stadionul "Dinamo"

"Mi-au apărut doi bujori în obraz. A fost o victorie de moral pentru că nu am mai câştigat de mult. Ne-am pregătit bine în ultimele două săptămâni şi am făcut o partidă bună. Îi trimit pe Dudea şi Costache într-o excursie exotică dacă ajungem în playoff. Nu îi mai plătesc fetei mele şcoala două luni şi îi trimit pe ei în vacanţă. Eu vorbesc serios! Plătesc eu totul, dar să ajungem acolo unde îmi doresc. Mă deranjează că atacanţii nu au reuşit să înscrie. Din păcate Salo şi Adam au avut ocazii mari şi nu au marcat, ceea ce nu este bine. Eu sper ca pe viitor să înceapă să marcheze pentru că este important pentru ei.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Stadionul nu a arătat bine. Eu l-am văzut aseară! În ultima săptămână s-a lucrat la el, dar nu am reuşit să avem cel mai bun gazon la meciul cu Juventus. Asta este! Ne încurcă, dar ce să facem? Ştim cu toţii că ne încurcă, dar asta e! Sper ca la meciul cu Viitorul să se schimbe situaţia.

Ce zice Miriuţă despre parcursul bun al Concordiei

Mai avem de muncit. Vreau mai mult de la jucătorii mei. Nu am nici o baghetă magică ca să îi fac să joace în 3 săptămâni aşa cum vreau eu. Ai nevoie de timp, dar la Dinamo nu ai timp. Am auzit şi eu că Ianis Zicu şi-ar dori să vină la Dinamo. Bumba a venit la Chiajna pentru mine, dar eu am plecat când a ajuns el. Îi felicit pe băieţii de la Concordia. Eu am făcut echipa acolo de la A la Z. A adus mulţi jucători, dar cu acceptul preşedintelui. Eu am lucrat să-i pun pe picioare timp de o lună de zile şi de asta nu au dat randament. Au venit 11 jucători noi. 

Eu i-am găsit pe jucătorii de la Dinamo bine şi o să îi pregătescă să fie şi mai bine. Eu nu vorbesc de ceea ce a fost mai departe. Am luat echipa după câteva etape bune şi nu vreau să vorbesc despre asta. Preparatorul fizic o să-i pună pe picioare, lucrează mult la asta. Le doresc mult succes celor de la Concordia Chiajna, dar să fie în spatele lui Dinamo la final", a spus Vasile Miriuţă pentru TV Digi Sport 1.

Dinamo se află pe poziţia a 6-a în clasamentul din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, cu 20 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul Constanţa.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 1
Champions League: Juventus - Barcelona
1 EUR4.6497 lei-0,0054
1 USD3.9565 lei-0,0085
1 XAU163.3431 lei+0,0856