Fotbal intern

EXCLUSIV. Miriuţă va fi dat afară! Cu cine s-a înţeles în secret Negoiţă

UPDATE. La mai puţin de o oră după ce FANATIK.RO a publicat ştirea EXCLUSIVĂ că Vasile Miriuţă va fi dat afară de la Dinamo cel târziu la finalul anului, urmând să fie înlocuit cu Dan...
01.11.2017 | 00:06
EXCLUSIV Miriuta va fi dat afara Cu cine sa inteles in secret Negoita
ADVERTISEMENT

UPDATE. La mai puţin de o oră după ce FANATIK.RO a publicat ştirea EXCLUSIVĂ că Vasile Miriuţă va fi dat afară de la Dinamo cel târziu la finalul anului, urmând să fie înlocuit cu Dan Alexa, gsp.ro a oferit o informaţie care confirmă indirect ce a scris FANATIK.RO. Vasile Miriuţă are, conform Gazetei, o clauză prin care va fi demis de club dacă nu va fi pe loc de play-off după ultima rundă din 2017. Ceea ce este foarte probabil să se întâmple după etapa cu numărul 22 la situaţia de acum a “roş-albilor”.

––––––––––––––––––––––––––

FC Dinamo Bucureşti îşi va schimba, pentru a treia oară în 2017, antrenorul principal. Rând pe rând, Ioan Andone, Cosmin Contra şi apoi Vasile Miriuţă au pregătit formaţia din Ştefan cel Mare. Cel care va încheia anul pe banca “haitei” este, mai mult ca sigur, un alt fost dinamovist. Numele lui: Dan Alexa!

ADVERTISEMENT

Vasile Miriuţă nu mai este dorit la Dinamo, iar cel care l-a schimbat pe actualul selecţioner va mai sta cel mult până la iarnă! Oficialii formaţiei din Ştefan cel Mare şi noul antrenor din “haită” s-au înţeles deja, conform informaţiilor EXCLUSIVE ale FANATIK.RO. Dan Alexa este omul pe mâna căruia Ionuţ Negoiţă va merge după despărţirea de Vasile Miriuţă. Cele două părţi s-au înţeles asupra detaliilor noii colaborări. Urmează ca în perioada cea mai scurtă Alexa să-şi încheie socotelile cu Dunărea Călăraşi, echipa din eşalonul secund pe care o antrenează. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Alexa ar putea reveni la Dinamo, ca antrenor de data asta, cel mai devreme în două-trei săptămâni, după ce îşi va rezilia angajamentul cu echipa de pe locul doi din Liga 2, cu care are 10 victorii şi o remiză, ultima chiar în cea mai recentă etapă, 1-1 la Ripensia. Alexa preluase Călăraşiul cu un singur punct (echipa avea o remiză şi două înfrângeri), fiind din runda a 4-a pe banca Dunării şi aducând-o pe loc promovabil în Liga 1 Betano. “Chirurgul” va fi acceptat şi fani, graţie trecutul dinamovist, aceiaşi fani care nu mai au acum răbdare cu Miriuţă, antrenorul ce nu a reuşit să lege jocul “câinilor”.

ADVERTISEMENT

Dan Alexa a promovat Timişoara şi Rapidul

Viitorul antrenor al FC Dinamo Bucureşti a jucat în “Groapă” în două perioade, 20o2-2004 şi ianuarie – iulie 2006. Din 2014, acesta s-a retras din cariera de fotbalist şi a antrenat echipe precum ACS Politehnica Timişoara, Rapid, el este antrenorul care le-a promovat pe ambele în prima divizie, apoi traseul său a continuat cu ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna şi Dunărea Călăraşi.