Miriuţă, la un pas de demisie! “Luam avionul spre Budapesta”

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
13/02/2018, 21:31
Miriuţă, la un pas de demisie! “Luam avionul spre Budapesta”

Dinamo a reuşit să o învingă pe Concordia Chiajna, scor 4-3, şi continuă să spere la un loc de play-off. Vasile Miriuţă a dezvăluit că în cazul unui egal în meciul cu ilfovenii ar fi luat în calcul să plece de la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Pe cuvânt de o onoare! Dacă nu băteam ieri, şansele se diminuau. Bineînţeles că plecam. Dar nu luam autobuzul spre Budapesta, mă duceam cu avionul. Eu când iau o decizie, aia e, e luată. Când sunt de vină, îmi asum unele lucruri. Întotdeauna când nu învingi de vină este antrenorul. S-au făcut greşeli, dar le-am făcut cu toţii. Nu pot să spun că de vină e portarul sau fundaşul”, a declarat Vasile Miriuţă pentru o televiziune de sport.

Dănciulescu îl susţine pe Miriuţă

Ionel Dănciulescu a declarat că Vasile Miriuţă merită creditul conducerii clubului, chiar dacă echipa nu ar reuşi calificarea în play-off. Fostul atacant al “câinilor” a precizat că Dinamo nu este într-o poziţie ideală înaintea de finalul sezonului regulat.

Dacă făceam egal, cu siguranţă lupta pentru play-off devenea foarte complicată. Toţi ar fi trebuit să dăm socoteală pentru asemenea rezultat. Cu toţii am fi plătit, nu doar Vasile. Nici aşa nu putem spune că suntem într-o situaţie ideală, pentru că avem două partide foarte grele, cu FCSB şi Astra. Nu am auzit vreun zvon că Vasile ar fi schimbat dacă pierdem cu FCSB. Dar în viaţă orice e posibil. Eu unul i-aş da credit în continuare”, a spus Ionel Dănciulescu pentru sursa citată.

Ştirea MOMENTULUI

Atac la conducerea FCSB. “Gigi e înconjurat doar de băgători de seamă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.