Cum va juca Miriuţă la Chiajna. Anunţ important despre Torje şi Palic

Gabriel Esanu   
în Stiri sportive
08/02/2018, 19:04
Cum va juca Miriuţă la Chiajna. Anunţ important despre Torje şi Palic

Miriuţă este convins că echipa sa se va impune la Chiajna, dar insistă că nu are de luat o revanşă în faţa fostei sale echipe, după înfrângerea din tur, scor 2-3, chiar la debutul lui ca antrenor.

“Ne aşteaptă un meci foarte greu, pe sintetic. E vital pentru noi să câştigăm ca să rămânem în cursa pentru play-off. Nu mă gândesc la egal, vom câştiga. Meciul de luni e cel mai important pentru noi. La Chiajna sunt dinamovişti între ghilimele spus. Îl apreciez pe domnul Moldovan, face treabă bună.

Meciul va fi mai dificil pentru că sunt mulţi care au trecut prin curtea lui Dinamo. Vom vedea dacă Bumba mai demonstrează şi acum, ca în tur. Venisem de 3-4 zile înaintea meciului din tur, nu am o revanşă de luat”, a spus Vasile Miriuţă pentru o televiziune de sport.

Miriuţă a făcut şi un mare anunţ pentru fani. Gabi Torje va fi pe teren la Chiajna. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în privinţa lui Palic: “Torje va fi în lot şi va juca. Actele sunt în regulă. De Palic nu ştim, voi lua o hotărâre dacă va fi în lot”.

Antrenorul lui Dinamo a dezaprobat părerea celor care au vorbit despre o dominare clară a Craiovei în meciul cu Dinamo. De asemenea, i-a luat apărarea lui Sergiu Hanca. “Mulţi şi-au dat cu părerea de Dinamo, dar Craiova nu a fost mult superioară. Ultimele 20 de minute din prima repriză şi ultimele 20-25 din meci au fost ale noastre. Sergiu nu a făcut o partidă bună. Şi-a dorit mult, dar a avut o zi mai slabă. A greşit o pasă în primele minute, şi pe a doua. Nu a fost în apele lui, am discutat cu el”, a mai spus Miriuţă. 

Miriuţă este nehotărât pe cine va susţine în FCSB – Lazio, dar înclină spre echipa lui Becali. Anunţă, în schimb, o invazie dinamovistă pe Arena Naţională, pentru derby: Nu mă interesează meciul FCSB – Lazio, deşi le doresc să meargă mai departe celor de la FCSB, echipă românească. Ce treabă am eu cu Lazio? Vom fi 40.000 de dinamovişti cu FCSB, pe Arena Naţională, deci nu îmi pare rău că jucăm acolo”.

Închide ×