Miriuţă s-a răzgândit după discuţia cu patronul: „Torje ar întări Dinamo”

Eduard Nicolae Popa   
în Dinamo
30/01/2018, 15:30
Miriuţă s-a răzgândit după discuţia cu patronul: „Torje ar întări Dinamo”

După ce aseară anunţa că nu are nevoie de Gabi Torje la Dinamo, tehnicianul dinamovist Vasile Miriuţă s-a văzut astăzi cu patronul Ionuţ Negoiţă şi şi-a schimbat total opinia în ceea ce îl priveşte pe mijlocaşul ofensiv al naţionalei.

„Am vorbit cu Torje, îl aşteptăm la echipă să se rezolve. El doar la Dinamo vine, indiferent câte oferte ar avea. E dinamovist. Prin venirea lui, Torje ar întări mult Dinamo”, a susţinut antrenorul după şedinţa cu conducerea lui Dinamo.

Miriuţă s-a sucit cu privire la Torje

Cu o seară înainte Miriuţă anunţa că nu are habar de transferul internaţionalului român. “Sigur, decizia e a conducerii, dar suntem acoperiţi pe acel post. În momentul ăsta, indiferent ce jucător vine la Dinamo nu are postul de titular asigurat. Eu am plecat cu o echipă în cantonament. Acum ar trebui să schimb ceva în 5 zile, după ce o lună am lucrat altceva. Ce ar însemna, să îl scot pe Hanca?”, a spus Miriuţă nedumerit la Digi Sport.

Contactat de către FANATIK.RO, pentru a discuta despre declaraţiile lui Miriuţă, impresarul lui Gabi Torje, Cristea Opria i-a transmis tehncianului că lui Torje nu îi este frică de concurenţă: „Nu ne sperie deloc declaraţiile lui Miriuţă. Păi ce vreţi să facă Torje? Credeţi că el a luat totul gratis? Toată viaţa lui a luptat pentru un post de titular şi vă asigur că aşa o să facă şi acum la Dinamo. El va intra sub comanda lui Miriuţă şi va da totul pentru a obţine un loc de titular în echipa. Sunt sigur că Torje va ajuta Dinamo să intre în play-off, iar el va prinde din nou naţionala”, a spus Opria.

9 echipe l-au avut pe Torje în lot: Timişoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Akhmat Grozny şi Karabukspor

2,5 milioane de euro e cota lui Torje, conform site-ului de specialitate transfermartk.de

4 goluri a înscris Torje în cele 18 partide oficiale petrecute în tricoul lui Karabukspor

Închide ×