ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Miriuţă se bazează pe un nou venit la Dinamo! ”Sper să joace în Cupă”

Antrenorul Vasile Miriuţă a anunţat că vrea ca fundaşul Constantin Nica, revenit în acest sezon la Dinamo Bucureşti, să joace în partida din Cupa României cu Aerostar Bacău. Dinamoviştii...
Autor: Vicentiu Dinescu | 22.10.2017 | 10:35
Miriuţă se bazează pe un nou venit la Dinamo! ”Sper să joace în Cupă”

Antrenorul Vasile Miriuţă a anunţat că vrea ca fundaşul Constantin Nica, revenit în acest sezon la Dinamo Bucureşti, să joace în partida din Cupa României cu Aerostar Bacău. Dinamoviştii va pleca cu avionul până la Suceava, iar de acolo cu autocarul până la Botoşani pentru meciul pe care îl va disputa luni, de la ora 20:45, în etapa a 15-a a Ligii I Betano. Cel mai probabil, Nica nu va fi folosit în meciul de la Botoşani.

ADVERTISEMENT

Însă, Vasile Miriuţă şi-a dori să-l folosească pe Constantin Nica la partida de joi cu Aerostar Bacău din Cupa României: ”Constantin se pregăteşte bine, mai ales că el a venit nepregătit. Sper să joace în Cupă cu Aerostar, să prindă iar gustul. Eu o să-i dau şanse cât mai multe, dar depinde de el”, a declarat Miriuţă într-o conferinţă de presă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Miriuţă la folosit pe Nica într-un meci amical

Plecat în urmă cu patru ani la Atalanta Bergamo pentru o sumă de aproximativ 1,6 milioane de euro, Nica nu a făcut faţă şi a fost împrumutat succesiv la Avellino, Cesena şi Latina. Acum, oficialii ”nerazzurrilor” au decis că o întoarcere în Liga I Betano poate fi benefică pentru fotbalist, care în sezonul petrecut la Dinamo, la echipa de seniori, a avut prestaţii extraordinare.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 24 de ani, Constanin Nica este un produs al clubului din Ştefan cel Mare. El a evoluat constant în naţionalele U19 şi U21 ale României, fiind considerat la un moment dat unul dintre cei mai promiţători tineri din campionatul intern. De la revenirea la Dinamo, fundaşul dreapta a evoluat până acum doar în amicalul cu ciprioţii de la Aris Limassol, scor 2-1, dar şi atunci doar în repriza secundă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!