Vasile Miriuţă se teme că va fi înlocuit la Dinamo: “Nişte hiene!”

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
04/11/2017, 16:08
Vasile Miriuţă se teme că va fi înlocuit la Dinamo: “Nişte hiene!”

Vasile Miriuţă, înlocuitorul lui Cosmin Contra pe banca lui FC Dinamo Bucureşti, întâmpină o perioadă destul de grea în “Groapă”. Lipsa rezultatelor a făcut ca acesta să fie criticat şi nici jucătorii nu sunt mai prejos, având în vedere că Sergiu Hanca, Steliano Filip, Alin Dudea şi Valentin Costache au băut la Piatra Neamţ şi au fost implicaţi într-un mare scandal înainte de meciul cu Aerostar Bacău, din Cupa României.

Antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare a fost deranjat de informaţia că va fi schimbat cu Dan Alexa, antrenorul celor de la Dunărea Călăraşi momentan, impresariat de către Anamaria Prodan. FANATIK.RO a oferit această informţie, în exclusivitate, în urmă cu doar câteva zile (vezi detalii aici): “Acum, n-am ce să mai comentez, sunt ca un căţeluş, las coada jos, şi vreau să fac rezultate. Cred că voi avea rezultate la Dinamo!  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Conducerea va decide ce se întâmplă cu Miriuţă!”

Şi-atunci voi spune tot ceea ce am pe suflet. N-am nicio presiune suplimentară că trebuie să duc echipa pe loc de play-off până la finalul lui 2017. La câte hiene sunt la Bucureşti, dacă mai gândeam şi negativ… Dacă eram negativ, mă mâncau de mult timp hienele. Sunt mulţi impresari care-şi doresc să-şi aducă antrenorii la Dinamo. Dar, deocamdată, eu sunt aici şi vreau să îmi fac treaba! Apoi, conducerea va decide ce se va întâmpla cu Miriuţă”, a spus antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare.

Următorul meci pentru FC Dinamo Bucureşti din Liga 1 Betano va avea loc sâmbătă, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş. Partida se va disputa de la ora 20:45 şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Închide ×