Fotbal intern

Mirko Pigliacelli a decis unde va juca în sezonul viitor! Anunţul făcut de impresarul italianului

31.07.2020 | 10:54
Mirko Pigliacelli a decis unde va juca in sezonul viitor Anuntul facut de impresarul italianului
ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli, portarul numărul 1 al liderului din campionatul României a avut oferte din Italia în această vară, dar le-a refuzat.

Danilo Caravello, impresarul portarului spune că italianul se focusează pe câștigarea campionatului cu Universitatea Craiova și pe jocurile din preliminariile Ligii Campionilor, fără a se gândi la o despărțire de olteni.

ADVERTISEMENT

”Mirko Pigliacelli este la câteva zile de câștigarea titlului cu Universitatea Craiova, ceea ce ar fi o performanță fantastică, ar fi ca și cum Atalanta sau Lazio ar câștiga titlul în Serie A.

”Vrea să joace în Champions League”

El vrea să închidă cercul început în urmă cu doi ani, care a dus la câștigarea Cupei României, la participările în preliminariile Europa League, iar acum vrea să joace în Champions League”, a declarat Danilo Caravello, la Radio Musica Television.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova trebuie să obțină patru puncte în ultimele două runde pentru a fi campioană. Oltenii le vor mai înfrunta pe Astra Giurgiu și CFR Cluj.

Mirko Pigliacelli a fost portarul numărul 1 al Universității Craiova în ultimii doi ani. Italianul a lipsit din primul ”11” doar în toamna lui 2019 când nu a mai fost inclus în lot pentru că s-a certat cu Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Italianul crede că Universitatea Craiova va câștiga titlul: ”Eu chiar mă gândesc la titlu de când a început sezonul, de anul trecut, de atunci luam în calcul că vom fi aici. Este important și pentru mine să câștig un titlu cu Universitatea, dar mă gândesc că pentru club este mai important, fiindcă nu s-a mai câștigat un campionat de foarte mult timp, de 29 de ani”.

Portarul de 27 de ani a mai jucat în cariera sa la Pro Vercelli, Pescara, Trapani, Frosinone, Reggina, Parma, AS Roma și Sassuolo. A venit la Craiova în sezonul 2018-2019 de la Pro Vercelli.

ADVERTISEMENT

35 de meciuri a bifat Pigliacelli în acest sezon în toate competițiile pentru echipa din Bănie. Contractul său cu oltenii expiră în vara lui 2022. Italianul este cotat la un milion de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Mirko Pigliacelli are în palmares un campionat cu Roma Primavera în sezonul 2010-2011 și o cupă a Italiei cu aceeași formație câștigată un an mai târziu.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 1,83 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT