Fotbal intern

Mirko Pigliacelli a ieșit în sfârșit din carantină! 54 de zile a stat în izolare portarul Craiovei

24.05.2020 | 13:25
Mirko Pigliacelli a iesit in sfarsit din carantina 54 de zile a stat in izolare portarul Craiovei
ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli, portarul Universității Craiova, a vorbit despre perioada în care a stat în carantină, care a durat nu mai puțin de 54 de zile, 14 în România și 40 în Italia.

Mirko Pigliacelli a ieșit din carantină după 54 de zile

Mirko Pigliacelli a iești din carantină după 54 de zile și se poate alătura lotului Universității Craiova pentru antrenamentele premergătoare reluării Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Portarul italian a povestit cum s-a simțit în toată această perioadă și cum a trăit pandemia de coronavirus în Italia, una dintre cele mai afectate țări europene: „Am fost doar eu în cameră. Am fost 14 zile acolo, am fost 40 de zile în carantină în Italia.

Vreau să merg acasă, a fost foarte grea perioada asta. Am stat în cameră și nu am putut face nimic”.

ADVERTISEMENT

„Nu am vorbit cu nimeni, nici la telefon!”

Mirko Pigliacelli a continuat și a vorbit și despre Cristiano Bergodi, noul antrenor al oltenilor, a cărui numire a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK, dar și despre faptul că nu a luat contact cu nimeni, nici măcar prin intermediul telefonului mobil:

Știu că și domnul Bergodi este aici, dar nu am vorbit față în față cu dânsul. Nu am vorbit cu nimeni, nici la telefon. Mi-e dor de fotbal. Lucrurile s-au liniștit, am avut mâncare bună. Ne luptăm la titlu cu CFR și FCSB. Avem prima șansă la titlu”.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit doar cu Kosic și cu Acka. În rest, nu m-a sunat nimeni și nu mi-a trimis nimeni niciun mesaj. Vreau să merg acasă și să stau liniștit”, a mai spus Mirko Pigliacelli.

Între timp, Cristiano Bergodi și-a stabilit obiectivul pentru finalul sezonului, anunțat și în interviul exclusiv pentru FANATIK:

ADVERTISEMENT

Când un antrenor vine din postura în care eram eu, adică am avut niște probleme cu Voluntari, e normal că am venit cu modestie și cu plăcere, abia după ce fac treabă aici voi vorbi dacă o să mai aduc oameni apropiați de mine la Craiova”.

Obiectivul e să câștigăm titlul, nu e ușor, cel mai important e să rămânem în Europa”

ADVERTISEMENT