Fotbal intern

Mirko Pigliacelli a vorbit despre ofertele pe care le-a avut! Ce l-a determinat să rămână la Universitatea Craiova

09.09.2019 | 19:07
Mirko Pigliacelli a vorbit despre ofertele pe care lea avut Ce la determinat sa ramana la Universitatea Craiova

Mirko Pigliacelli este unul dintre cei mai apreciați portari din Casa Pariurilor Liga 1. Italianul adus la începutul sezonului precedent de Devis Mangia de la Pro Vercelli s-a impus rapid printre titularii echipei și a atras atenția echipelor importante din Serie A, care și-au manifestat intenția de a-l transfera. Dar, Pigliacelli a ales să rămână la Craiova și spune că deocamdată nu este momentul să plece de la club. 

Mirko Pigliacelli a vorbit despre ofertele pe care le-a avut: “Mă bucur că domnul Pițurcă mă apreciază”

Pigliacelli a vorbit despre ofertele pe care le-a avut de la echipele din Serie A, însă este fericit la Craiova: “Am auzit și eu despre oferte, dar adevărul e că sunt foarte fericit la Craiova. Mă bucur că domnul Pițurcă mă apreciază și sunt sigur că dacă vom munci bine, vom avea o șansă să câștigăm titlul”, a spus Pigliacelli.

Una dintre primele măsuri ale lui Victor Pițurcă la Universitatea Craiova a fost să îl securizeze pe Mirko Pigliacelli, în ciuda ofertelor tentante venite din “Peninsulă”. Cel mai mare interes l-au arătat cei de la Torino, care au vrut să îl transfere pe italian în luna august, însă odată cu venirea lui Pițurcă s-au sistat orice discuții.

Mirko Pigliacelli a vorbit despre ofertele pe care le-a avut! Ce l-a determinat să rămână la Universitatea Craiova. EXCLUSIV
Mirko Pigliacelli a vorbit despre ofertele pe care le-a avut! Ce l-a determinat să rămână la Universitatea Craiova. FOTO: Mirko Pigliacelli suparat dupa meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Universitatea Craiova, contand pentru semifinala retur a Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu

Eroul oltenilor în Europa League: a apărat trei penalty-uri cu Honved

Mirko Pigliacelli a fost transferat de Craiova în vara anului 2018 de la Pro Vercelli pentru 300.000 de euro. Portarul în vârstă de 26 de ani a făcut meciuri foarte bune la Craiova, club la care a marcat și un gol! El a fost pus să bată un penalty în meciul FCSB – U Craiova 3-2 din sezonul precedent și a reușit să transforme lovitura de pedeapsă.

Cota portarului italian a crescut de aproape patru ori de la transferul de la Pro Vercelli, de la 400.000 de euro până la 1,5 milioane de euro, cât valorează acum. În acest sezon, Pigliacelli a fost eroul Craiovei în turul doi din Europa League împotriva lui Honved. Italianul a apărat trei penalty-uri împotriva maghiarilor, care au adus calificarea oltenilor în turul trei preliminar.

VEZI VIDEO: 

  • 13 meciuri a jucat în acest sezon Pigliacelli
  • 1 gol în Casa Pariurilor Liga 1 are portarul Craiovei