Fotbal intern

Mirko Pigliacelli, aproape de o revenire în Italia: „Încerc să-l aduc înapoi!”

22.03.2021 | 19:49
Mirko Pigliacelli aproape de o revenire in Italia Incerc sal aduc inapoi
ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli, portarul Craiovei, va intra în ultimul an de contract la vară, iar agentul său anunță că sunt mai multe oferte pentru el, mai ales din Italia, acolo unde se poate întoarce.

Pigliacelli este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lotul lui Marinos Ouzounidis și chiar dacă la un moment dat a existat un conflict între el și fanii olteni, lucrurile s-au calmat, iar suporterii îl simpatizează din nou.

ADVERTISEMENT

Portarul italian are un gol și o pasă de gol într-un total de 110 meciuri pentru Universitatea Craiova, iar reușita sa a fost chiar într-un derby cu FCSB, pierdut de olteni cu 3-2.

Mirko Pigliacelli, aproape de o revenire în Italia

Danilo Caravello, agentul lui Mirko Pigliacelli, a anunțat pentru site-ul tuttomercatowebb.com că este în discuții pentru o revenire a goalkeeper-ului în Italia.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc să-l readuc pe Mirko în Italia şi lucrez la asta. El este un jucător de bază pentru Universitatea Craiova, echipă care şi anul acesta este în primele trei echipe ale campionatului.

Depinde ce-şi doreşte clubul şi ce intenţii are preşedintele. Altfel, în mercato există oferte, apar diverse oportunităţi”, a spus impresarul jucătorului.

ADVERTISEMENT

Pigliacelli se simte bine la Craiova

Mirko Pigliacelli a recunoscut în mai multe rânduri că se simte bine la Craiova și susține că are cei mai buni colegi din Liga 1, alături de care speră să obțină titlul de campion:

„Cred că e un moment foarte bun pentru mine și pentru toată echipa. Repet, jucăm împreună și până acum am luat puține goluri în tot sezonul, iar chestia asta mă bucură mult, dar ce mă interesează pe mine sunt punctele. Putem să luăm și 50 de goluri în fiecare an și să câștigăm”.

ADVERTISEMENT

„Nu am încredere doar într-un fundaș, ci am încredere în toată echipă. Pentru mine, cred că cine face parte din lotul Craiovei e cel mai bun jucător din România.

Eu cred că trebuie să încercăm să câștigăm și Cupa României, dar și campionatul. Avem un lot valoros și trebuie să încercăm, nu e vorba de scuze sau nu. Avem o oportunitate foarte mare în Cupă, dar cred că și în campionat avem la fel”, a  mai spus Pigliacelli.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 2,25 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT